Λένα Παπαληγούρα: Η Ιωάννα Παππά με γνώρισε με τον άντρα μου

Λένα Παπαληγούρα: Η Ιωάννα Παππά με γνώρισε με τον άντρα μου

Δείτε βίντεο με όσα είπε για την  κουμπαριά με την ηθοποιό και τον γάμο της, τον οποίο οργάνωσε μόνη της

papaligoyra_pappa38
Για τον γάμο της με τον Άκη Πάντο και την κουμπαριά με την Ιωάννα Παππά μίλησε η Λένα Παπαληγούρα σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου.

Η ηθοποιός  βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της και τα παιδιά της και αποκάλυψε πώς γνώρισε τον Άκη Πάντο.

 «Η Ιωάννα Παππά μας πάντρεψε, είναι κουμπάρα και συννυφάδα μου. Η Ιωάννα και η τύχη μας έκανε να γνωριστούμε. Ήρθε ο Κώστας, ο αδερφός του Άκη και ο ίδιος να δουν την Ιωάννα στην παράσταση ‘’Οι τρεις αδερφές’’ και παίζαμε μαζί και έτσι βρεθήκαμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:«Βγήκαμε μετά από λίγο καιρό και τα έκανε έτσι η Ιωάννα στα γενέθλιά της γιατί είναι και έξυπνη, τα είπε ωραία και γνωριστήκαμε. Δεν ήταν κάτι αγχωτικό».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnu7ovmlyztd)

Για τον γάμο της, αποκάλυψε ότι τον οργάνωσε όλο μόνη της και δεν συμβουλεύτηκε κανέναν ειδικό για να τη βοηθήσει.

«Εμένα μου αρέσει να οργανώνω πάρτι κτλ. Τον γάμο μου τον οργάνωσα μόνη μου και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τον διοργανώνει άλλος. Μια φορά παντρεύεσαι.

Πήγα μόνη μου σε όλα τα ανθοπωλεία, έφτιαξα μόνη μου τις προσκλήσεις. Είχαμε στο νου μας να κάνουμε έναν γάμο με 20 άτομα και τελικά έφτασαν τους 500. Αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ».

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnu7kruhdhq9)

Σχετικά με τα παιδιά της ανέφερε: «Κάνω πολλά πράγματα που έκανε και η μητέρα μου. Έχω φτάσει σε σημείο να τα κυνηγάω για να φάνε. Που εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα έκανα αυτά. Έχω κοροϊδέψει μητέρες που έκαναν τέτοια».

Ειδήσεις σήμερα:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης