Τάκης Ζαχαράτος: Σατιρίζει την «κόντρα» της Άντζελας Δημητρίου και της Καίτης Γαρμπή

Τάκης Ζαχαράτος: Σατιρίζει την «κόντρα» της Άντζελας Δημητρίου και της Καίτης Γαρμπή

«Να σέβεστε την Άντζελα Δημητρίου» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του 

Takis_Zaxaratos
Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα θέλουν την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή, να μην έχουν καλές σχέσεις. Όλα ξεκίνησαν στη σκηνή του J2US, όταν ανέβηκε η Άντζελα Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι, στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει την εμφάνιση του ζευγαριού η Καίτη Γαρμπή, η κριτής αναρωτήθηκε τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια που διαγωνίζεται στο μουσικό σόου: «Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε.

«Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;» αποκρίθηκε η Άντζελα Δημητρίου.

Με αφορμή την αμήχανη συζήτηση της Άντζελας Δημητρίου και της Καίτης Γαρμπή στο show, ο Τάκης Ζαχαράτος μιμήθηκε τη «Λαίδη» και έδωσε τη δική του απάντηση στην «Καιτούλα», όπως αποκαλεί την Καίτη Γαρμπή η Άντζελα Δημητρίου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Άντζελα Δημητρίου, μια μίμηση που τον χαρακτηρίζει εδώ και δεκαετίες.

Ο ίδιος ανήρτησε το βίντεο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, χαρίζοντας γέλιο στους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ κάτω από την ανάρτησή του έγραψε: «Να σέβεστε την Άντζελα Δημητρίου. Αυτοκράτειρα».

«Δέχομαι επίθεση... Ήρθε η ώρα να μιλήσω! Ποια νομίζεις πως είσαι Καιτούλα Γαρμπή;» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε τη δημοσίευση 


Ειδήσεις σήμερα:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης