Ζιζέλ: Eπιστρέφει στην πασαρέλα για να ξεχάσει τον Τομ Μπρέιντι

Ζιζέλ: Eπιστρέφει στην πασαρέλα για να ξεχάσει τον Τομ Μπρέιντι

«Είμαι έτοιμη να κυνηγήσω ξανά τα όνειρά μου», δήλωσε το διάσημο μοντέλο μετά τον χωρισμό από τον παίκτη του NFL

gisele_bundchen1
Εφόσον χώρισε με τον Τομ Μπρέιντι και του έδωσε το «ελεύθερο» να επιστρέψει σε αυτό που αγαπάει, δηλαδή το αμερικανικό ποδόσφαιρο, η Ζιζέλ αποφάσισε να κοιτάξει και λίγο τον εαυτό της.

Το διάσημο μοντέλο είχε αφήσει για λίγα χρόνια στην άκρη τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις κι είχε φροντίσει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήταν μόνο εκείνη που έβαλε τα «θέλω» της σε δεύτερη μοίρα, με τον πρώην σύζυγό της να αδιαφορεί για την οικογένειά τους και να αφιερώνει ελάχιστο χρόνο στα παιδιά του, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα. Αν και η αρχική τους συμφωνία, τον ήθελε να αποσύρεται από το NFL, προκειμένου να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια, τελικά εκείνος την αθέτησε κι επέστρεψε στην ομάδα του.
zizel-breidy321312
Ήρθε λοιπόν, κι η σειρά της Ζιζέλ να επιστρέψει στο... «πεδίο μάχης» της, αποφασίζοντας να κάνει το μεγάλο «come back» στο μόντελινγκ. Πρόσφατα μάλιστα, μίλησε σε συνέντευξή της για την απόφασή της να «κυνηγήσει ξανά τα όνειρά της».

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», δήλωσε στο Elle. 
Το πρώτο της πρότζεκτ τη θέλει είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας ενός μεγάλου brand κοσμημάτων. Προκειμένου να γιορτάσει την 60ή επέτειό της, η εταιρεία διάλεξε το πλέον, κατάλληλο πρόσωπο για να προωθήσει τα προϊόντα της.

Η Ζιζέλ άλλωστε, εκτός από την εμφάνιση, διαθέτει και την πείρα. Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα μοντέλα διεθνώς, καθώς και το πιο ακριβοπληρωμένο για 14 συναπτά έτη.
Κλείσιμο
Η Ζιζέλ έχει εκπροσωπήσει μερικά από τα μεγαλύτερα brands, ανάμεσα στα οποία τα Tommy Hilfiger, Versace, Christian Dior, Michael Kors, Ralph Lauren, Victoria's Secret και Dolce & Gabbana.

Επιπλέον, έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά ανά τον κόσμο, όπως το Marie Claire, το US Vogue και το Vogue Italia, καθώς και το Harper's Bazaar.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης