Νοέλ Γκάλαχερ για Oasis: Δεν έχει νόημα η επανασύνδεση - Πουλάμε ακόμη τόσους δίσκους όσους και τότε

Νοέλ Γκάλαχερ για Oasis: Δεν έχει νόημα η επανασύνδεση - Πουλάμε ακόμη τόσους δίσκους όσους και τότε

«Αν δεν έκανα τη δουλειά τότε το συγκρότημα θα κατέρρεε» τόνισε σε δηλώσεις του

oasis8389
Απογοήτευσε τους φαν των Oasis σε συνέντευξή του ο Νόελ Γκάλαχερ αφού δεν φαίνεται να επιδιώκει επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος.

Ο μουσικός του «High Flying Birds» όπως ονομάζεται το συγκρότημα, στο οποίο ανήκει την τελευταία δεκαετία, βρέθηκε καλεσμένος στο podcast «Pub Talk» και μίλησε για τη μπάντα που απογείωσε την καριέρα του, αλλά και την Έιμι Γουάινχαουζ, που πέθανε τραγικά το 2011, σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με χρήση ναρκωτικών.

«Η φήμη μπορεί να πλήξει τους ανθρώπους πολύ σκληρά. Πάντα χρησιμοποιώ την ιστορία της Έιμι Γουιάνχαουζ, ενός υπέροχου κοριτσιού από το βόρειο Λονδίνο. Ξαφνικά κυκλοφορεί αυτό το άλμπουμ, γίνεται παγκόσμια σούπερ σταρ, η φήμη τη χτύπησε σαν φορτηγό και δεν τα κατάφερε»  δήλωσε ο Γκάλαχερ.

«Δυστυχώς δεν είχε ανθρώπους γύρω της. Είμαι περιτριγυρισμένος από τους ίδιους ανθρώπους εδώ και 30 χρόνια, που με προσέχουν. Δεν έχω μια παροδική ομάδα διαφορετικών ανθρώπων κάθε έξι μήνες» σημείωσε.

Για τους Oasis και πώς το συγκρότημα τον κράτησε συγκεντρωμένο στην καριέρα του αντί στα ναρκωτικά σχολίασε: «Η εναλλακτική μου ήταν πάντα η δουλειά μου. Στους Oasis ήμουν ο μοναδικός τραγουδοποιός, οπότε είχα πάντα τη δουλειά μου. Αν δεν έκανα τη δουλειά τότε το συγκρότημα θα κατέρρεε» υποστήριξε.

Τέλος, ο Γκάλαχερ είπε ότι «δεν έχει νόημα» μια επανασύνδεση των Oasis, επειδή το συγκρότημα εξακολουθεί να πουλάει «τόσους δίσκους τώρα όσους και τότε».

Oasis - Wonderwall  (Official Video)


Ειδήσεις σήμερα:

Σάκκαρη: Ξημερώματα ο «τελικός» με Κουντερμέτοβα

«Κόκκινα δάνεια»: Μόνη λύση ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για τράπεζες και οφειλέτες

Λιζ Τρας: Οι τελευταίες ώρες στη Ντάουνινγκ Στριτ και το ταξίδι του Σερ Μπρέιντι στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης