House of the Dragon: Διχάστηκαν οι δημιουργοί με την απήχηση του Daemon Targaryen στο γυναικείο κοινό

House of the Dragon: Διχάστηκαν οι δημιουργοί με την απήχηση του Daemon Targaryen στο γυναικείο κοινό

«Εγώ πάντως δεν θα τον ήθελα για σύτροφό μου» είπε η σεναριογράφος, Σάρα Χες

smithouseofthedragon92
Το «House of the Dragon» έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό και ο Ματ Σμιθ είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς, μέσα από τον ρόλο του Deamon Targaryen.

Ωστόσο, ο σκοτεινός χαρακτήρας που υποδύεται έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους του γυναικείου κυρίως κοινού και αυτό μπερδεύει αρκετά τους δημιουργούς του σίκουελ του Game Of Thrones.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν, η σεναριογράφος Σάρα Χες και η σκηνοθέτρια επεισοδίων, Κλέαρ Κίλνερ, αναφέρθηκαν στο «κύμα» αγάπης που έχει δεχτεί ο Daemon στα social media.

Αρχικά, η Χες δήλωσε: «Έχει γίνει το "ιντερνετικό boyfriend" με ένα τρόπο που με μπερδεύει. Όχι ότι ο Ματ δεν είναι απίστευτα χαρισματικός και καταπληκτικός και επίσης απίθανος στην ερμηνεία του. Όμως ο Daemon από την άλλη είναι...δεν θα τον ήθελα για σύντροφό μου! Είμαι λιγάκι μπερδεμένη με το πως αντιδράνε όλοι λέγοντάς τον "daddy" και εγώ είμαι σε φάση: "Όντως; Πώς και με ποιον τρόπο είναι καλός σύντροφος, πατέρας ή αδερφός στον οποιονδήποτε;».

Η Κίλνερ συμφώνησε στα ελαττώματα του ήρωα αλλά επισήμανε πως καταλαβαίνει τη "διασκέδαση' που λαμβάνει το κοινό από τον χαρακτήρα του:

«Λατρεύω το γεγονός ότι ο κόσμος επενδύει τόσο πολύ στους χαρακτήρες και όλο αυτό είναι μέρος της εμπειρίας. Τη μια λες πως σου αρέσει ο ένας και την άλλη κάποιος άλλο, αλλά δεν με εκπλήσσει. Ο Matt παίρνει ρίσκα στις ερμηνείες και έχει και αυτό το μειδίαμα που ξέρετε...δεν μπορείς να αντισταθείς. Είναι χαρισματικός και ο κόσμος λατρεύει έναν 'κακούλη'. Ωστόσο δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα καλός πατέρας ούτε και αδερφός» σημείωσε.
Κλείσιμο

Ωστόσο, η Χες παρότρυνε τους φαν να περιμένουν ως το φινάλε της σεζόν όπου «θα δουν μια διαφορετική πλευρά του». Τέλος, έκαναν μία αναφορά στη 2η σεζόν, το σενάριο της οποίας έχουν ξεκινήσει ήδη να γράφουν. «Αυτόν τον καιρό γράφουμε τη 2η σεζόν και προσπαθούμε να βρούμε τη φύση της σχέσης του με την Rhaenyra. Υπάρχουν πολλές ερμηνείες ως προς αυτό» τόνισαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Πότε λήγει το πρόγραμμα «ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή» - Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι

Νωρίτερα η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου - Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι που αγνοούνταν στη Λευκάδα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης