Ellie Goulding: Το βιντεοκλίπ που έγινε viral - Το ακάλυπτο στήθος της και οι χορευτές με γόβες

Ellie Goulding: Το βιντεοκλίπ που έγινε viral - Το ακάλυπτο στήθος της και οι χορευτές με γόβες

Δείτε το κλιπ από το νέο της τραγούδι, που πλησίασε τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από μία μέρα

goves2
Η Ellie Goulding επανήλθε με νέο τραγούδι το οποίο συνόδευσε ένα βίντεο κλιπ που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ξένα μέσα.

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται φορώντας αρχικά, έναν κηδεμόνα μέσης, ενώ στη συνέχεια μαζί με την χορευτική ομάδα της, εμφανίζονται με εσώρουχα και μαύρες γόβες. Τα εσώρουχά τους έκαναν εντύπωση στο διαδίκτυο, λόγω της διαφάνειας που αφήνει ακάλυπτο το μισό στήθος της.

Στο κλιπ εμφανίζονται και άνδρες οι οποίοι χορεύουν πάνω σε γόβες, ενώ σε κάποιο σημείο σηκώνουν την Goulding ψηλά, προκαλώντας τις αντιδράσεις μερικών στα social media.

Σε διάφορα άλλα πλάνα του βίντεο, η 35χρονη φαίνεται να έχει πιάσει έναν χορευτή από τα μπράτσα και να του δίνει ένα μεγάλο φιλί που διαρκεί καθ΄όλη τη διάρκεια της σκηνής που γύρισαν μαζί.

Δείτε το βίντεο κλιπ
Ellie Goulding - Let It Die (Official Video)

Δημοσιεύοντας κομμάτι του μουσικού βίντεο στο Instagram της, η Goulding  έγραψε: «Το Let it Die είναι για μια σχέση που διαρκεί πολύ περισσότερο από όσο χρειαζόταν. Αντί να δίνεις αγάπη στον εαυτό σου, τα ξοδεύεις όλα σε κάποιον άλλο και δεν σου μένει τίποτα, οπότε μπορεί να γίνει τοξικό και επιβλαβές. Όταν υπάρχει ένταση και ανάγκη πολύ γρήγορα στην αγάπη, έρχεται η ρήξη».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Apple Music 1, είπε ότι οι στίχοι του «Let It Die» είναι εμπνευσμένοι από μία ταραχώδη σχέση που βίωσε. «Ήταν σαν να πρέπει να βγάλω κάτι από το στήθος μου… προκαλούσε πόνο και στους δύο. Ήταν τοξικό. Γι' αυτό είμαι πολύ άγρια όσον αφορά τους στίχους σε αυτό το τραγούδι. Ξέρεις όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, απλά πρέπει... η ζωή είναι πολύ μικρή, πρέπει απλώς να την αφήσεις να φύγει».

Μέρος από το μουσικό βίντεο δημοσιεύτηκε και μέσα από το προφίλ της στο Instagram και μέσα σε λίγες ώρες έχει αποσπάσει χιλιάδες σχόλια. Τα likes πλησιάζουν τις 100 χιλιάδες πριν το 24ωρο. Αν και τα περισσότερα από τα σχόλια ήταν αποθεωτικά για το κομμάτι, το βίντεο κλιπ και τη μουσική επιστροφή της Goulding,  μερικοί από τους χρήστες των social media δυσανασχέτησαν με το βίντεο κλιπ.

Κλείσιμο
Το γυμνό στήθος της, που φαινόταν μέσα από τα εσώρουχα ήταν ένα θέμα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αλλά κάποιοι ενοχλήθηκαν περισσότερο με τις γόβες των ανδρών χορευτών του κλιπ.

«Σταματήστε να φοράτε γόβες», «Δεν καταλαβαίνω αυτή τη μόδα που οι άντρες φορούν γυναικείες γόβες και ρούχα» ήταν μερικές από τις απόψεις των ακολούθων της στα social media, για το βίντεο κλιπ.
antidraseis33
antidraseis22
gouldingantidraseis111
shit


heels7282






Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Οι τέσσερις υποψήφιοι διάδοχοι της Λιζ Τρας

Βορίδης για τους παιδοβιαστές: «Είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί» ο χημικός ευνουχισμός

Αγρίνιο: Τι ζωγράφισε το 4χρονο αγόρι και οδήγησε στην αποκάλυψη της φρίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης