Ρίκα Διαλυνά: Το ραντεβού με τον Μάρλον Μπράντο και ο τσακωμός Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ στις Κάννες

Ρίκα Διαλυνά: Το ραντεβού με τον Μάρλον Μπράντο και ο τσακωμός Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ στις Κάννες

Δείτε βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου και ζει πλέον μόνιμα

rikadialina_marlon
Στη νέα της ζωή στην Κρήτη, το Χόλιγουντ και τον Μάρλον Μπράντο αναφέρθηκε η Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξή της που προβλήθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» που υποδέχτηκε στο σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και ζει μόνιμα τον τελευταίο χρόνο.

Αρχικά, η Ρίκα Διαλυνά έκανε μία αναδρομή στην καριέρα στο Χόλιγουντ και τη γνωριμία της με τον Μάρλον Μπράντο, ο οποίος της πρότεινε να βγουν ραντεβού και όπως απεκάλυψε, τον απέρριψε.

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι και φέτος εγκαταστάθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρο μου» είπε αρχικά, η Ρίκα Διαλυνά.

Για την πορεία της στα καλλιστεία και πώς προέκυψε αυτό στη ζωή της η ίδια είπε: «Δεν πήγα από μονή μου στα καλλιστεία, ένας φίλος της θείας μου έστειλε φωτογραφίες μου. Ο μπαμπάς μου είχε γίνει έξω φρενών για τα καλλιστεία και μου είχε πει ότι αν δεν γύρναγα θα έπεφτε στη θάλασσα. Είχα πει ότι αν δεν βγω Σταρ Ελλάς θα γίνω καλογριά. Παρουσιαστής των καλλιστείων ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnqp4k51wjdl)

Όσο για την παρουσία της στην Αμερική πρόσθεσε: «Με κατηγόρησαν ότι ήμουν αριστερή και παραλίγο να μην με αφήσουν να πάω στα μις Υφήλιος. Όλες οι εφημερίδες του κόσμου έγραφαν ότι η Αμερική φοβάται ένα κοριτσόπουλο. Οι εφημερίδες είχαν γράψει ότι αν δεν είχε γίνει αυτό το σκάνδαλο θα είχα βγει μις Υφήλιος. Την καριέρα μου στην Αμερική δεν την εκτίμησαν εδώ στην Ελλάδα».

Για τον Μάρλο Μπράντο, η Ρίκα Διαλυνά αποκάλυψε ότι τότε είχε απορρίψει ραντεβού με τον Χολιγουντιανό σταρ. «Ο Μάρλον Μπράντο μου πρότεινε να πάμε να φάμε και του είπα όχι».

Τέλος, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είπε: «Πάντα την αγαπούσα την Αλίκη αλλά έπαιξε ρόλο ο Παπαμιχαήλ που την ώθησε για αυτά που έκανε. Στις Κάννες με υποδέχτηκαν σαν σταρ και ο Παπαμιχαήλ είπε στην Αλίκη αν δεν σηκωθείς να φύγουμε, σε χωρίζω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnqpmyuxsr5l)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης