ΗΖήνα Κουτσελίνη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην πορεία της Φαίης Σκορδά και στη φετινή μεταγραφή της. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα της τηλεοπτικής εκπομπής «Happy Day» η παρουσιάστριια σχολίασε και τη φετινή είσοδο της Μαρίας Κορινθίου στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη.
«Η Φαίη κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, είναι νωρίς να της δώσουμε παράσημο ή να της το πάρουμε. Κάθε εκπομπή χτίζει, θέλει τον χρόνο της και αυτό ισχύει για όλες τις εκπομπές» είπε αρχικά.
«Η Φαίη είναι σε έναν σταθμό που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα νούμερα σε όλο το πρόγραμμα συνολικότερα. Άρα πρέπει να βλέπουμε και συνολικά το κανάλι τι κάνει. Ξέρεις τι παθαίνουν οι άνθρωποι που πηγαίνουν σε ένα κανάλι; Την πρώτη βδομάδα τα νούμερα είναι πολύ υψηλά, συνηθίζουν το κανάλι και ο παρουσιαστής και άντε μετά να ξανανέβεις τη σκάλα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, ενώ για την Μαρία Κορινθίου είπε πως κατέχει έναν ωραίο αυθορμητισμό.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.