Η Κρις Τζένερ θέλει να αποτεφρωθεί και να «γίνει κολιέ» για τα παιδιά της

Η Κρις Τζένερ θέλει να αποτεφρωθεί και να «γίνει κολιέ» για τα παιδιά της

«Αν είμαι σε κώμα, θα εξακολουθώ να φτιάχνω τα νύχια μου μια φορά την εβδομάδα και αυτό είναι στη διαθήκη μου», είπε η Κλόε Καρντάσιαν

Chris_Jenner_Exof
Η Κρις Τζένερ φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις για το πώς θέλει να είναι το τέλος της ζωής της. Στο επεισόδιο της Πέμπτης της σειράς «The Kardashians», η 66χρονη Κρις υποβλήθηκε τελικά σε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου καθώς τους τελευταίους μήνες υπέφερε από «βασανιστικούς» πόνους. Αν και η επέμβαση πήγε καλά, η Κρις και οι κόρες της πήραν κάποιες αποφάσεις για το μέλλον.

«Η Κιμ ζήτησε από τον γιατρό να της φυλάξει τα οστά μου για να μπορέσει να φτιάξει κοσμήματα από αυτά», αποκάλυψε η Κρις σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κόρη της Κάιλι Τζένερ, καθώς ανάρρωνε στο κρεβάτι έχοντας στο πλευρό της την άλλη της κόρη, Κλόε.

«Αυτό είναι περίεργο», απάντησε η 25χρονη Κάιλι γεγονός που έκανε την Κρις να διευκρινίσει πως «είναι ανατριχιαστικό».

Η 48χρονη Κλόε ρώτησε τότε τη μαμά της: «Θυμάσαι όταν ήθελες οι στάχτες σου να αποτεφρωθούν και να γίνουν κολιέ για εμάς;».

«Αυτή είναι υπέροχη ιδέα», απάντησε η Κρις με την Κλόε να επιμένει: «Αυτό είναι περίεργο».

«Όχι, δεν είναι», είπε η Κρις στην κόρη της.

Η Κλόε συνέχισε να μιλάει για το θέμα, λέγοντας: «Δεν ξέρω καν γιατί πρέπει να μας θάψουν. Στη Βίβλο λέει ότι δεν μπορούμε να αποτεφρωθούμε, αλλά εγώ θέλω να αποτεφρωθούμε. Αλλά γιατί δεν μπορούμε»;

«Όχι, η Κάιλι δεν θέλει να με αποτεφρώσουν», είπε η Κρις.

Σε μια εξομολόγησή της η Κλόε πρόσθεσε: «Εγώ και η οικογένειά μου, μιλάμε για διαθήκες, θάνατο, λέμε ο ένας στον άλλον ποιες θα ήταν οι επιθυμίες μας αν συνέβαινε κάτι τρομερό. Αν βρίσκομαι σε κώμα, θα θέλω να φτιάχνω τα νύχια μου μια φορά την εβδομάδα και αυτό είναι στη διαθήκη μου, γιατί οι άνθρωποι θα με επισκέπτονται».

Επιστρέφοντας στο τηλέφωνο, η Κρις ρώτησε την Κάιλι: «Θυμάσαι που θα πηγαίναμε να διαλέξουμε το μαυσωλείο μας;». Καθώς η Κάιλι ήταν διστακτική, η Κλόε τόνισε πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά τους.

«Ξέρεις πόσα παιδιά έχουμε;» ρώτησε. «Πώς θα χρειαστούμε ένα ολόκληρο γαμ...μαυσωλείο».

«Ναι ακριβώς, θα έχουμε ένα ολόκληρο πράγμα!» είπε η Κρις.

Αλλά η Κάιλι είχε μια άλλη ιδέα. «Λοιπόν, νομίζω όμως ότι πρέπει να πούμε: "Μόνο τόσες γενιές επιτρέπεται να μπουν εδώ μέσα"».

Στη συνέχεια, η Κρις αστειεύτηκε: «Είναι σαν κλαμπ! Όχι, δεν είσαι στη λίστα».



Κλείσιμο
Η Κλόε χρησιμοποίησε το παράδειγμα για να τονίσει την προηγούμενη άποψή της. «Γι' αυτό πιστεύω ότι αν αποτεφρωθούμε όλοι, θα είσαι χους εις χουν. Είσαι ένα με τη γη. Αλλά αν όλοι μας ταφούμε, τι θα συμβεί; Έχω όλα αυτά τα χρήματα, θα μπορούσα να αγοράσω αυτό το μέρος και μετά θα αρχίσουν να χτίζουν πάνω μας», είπε.

«Θα ήθελα πολύ να είμαι στη βάση του Matterhorn», σημείωσε η Κρις, ενώ η Κλόε συνέχισε: «Οι άνθρωποι πάντα λένε: "Αυτό ήταν κάποτε ένα αρχαίο νεκροταφείο" και μετά οι άνθρωποι λένε: "Ωχ όχι, το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο"».

Σε μια εξομολόγηση, η Kris αστειεύτηκε: «Μπορείς να φανταστείς να σε στοιχειώνουν οι Καρντάσιανς; Είναι επικό»!

Ειδήσεις σήμερα:

Είναι ο Κρις Πάιν ο νέος Χάρισον Φορντ;

Σύνοδος Κορυφής: «Μάχη» με τους Γερμανούς για το όριο τιμών στο αέριο


Η Ντιλέτα Λεότα στα... δίχτυα του Λορίς Κάριους - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης