Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν απόλαυσα τη δημοσιότητα, ήταν πολύ τρομακτική»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν απόλαυσα τη δημοσιότητα, ήταν πολύ τρομακτική»

Η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς», τη γνωριμία της με τον Φάνη Μουρατίδη και τέλος, το #metoo

anna-maria
Συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Απόστολο Γκλέτσο, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει βιώσει, αλλά και το κίνημα του #metoo.

H ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στη θεατρική της συνύπαρξη με την Κάτια Δανδουλάκη στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου».

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν ένα προσωπικό μου όνειρο να βρεθώ στην ίδια σκηνή με την Κάτια Δανδουλάκη. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Είναι καλό που υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές σειρές, αλλά με φοβίζει μήπως οδηγηθούμε στην προχειρότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnox2tz4m63d)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά και στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς». «Ήταν συγκινητικό που βρέθηκα ξανά με τον Απόστολο Γκλέτσο. Δεν θα έκανα remake της σειράς Ψίθυροι Καρδιάς. Στα γυρίσματα της σειράς, φώναζε ο κόσμος στον δρόμο το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου και το δικό μου και ακουγόταν στο επεισόδιο. Δεν απόλαυσα την δημοσιότητα τότε, ήταν πολύ τρομακτική και προσπαθούσα να την αποφύγω», δήλωσε.

Όσο για την προσωπική της ζωή και τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, είπε: «Άτυπος κουμπάρος για εμένα και τον Φάνη ήταν ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Ουσιαστικά, συγκατοικήσαμε στο ίδιο δωμάτιο με τον Φάνη, επειδή δεν υπήρχε άλλο κι έτσι ήρθαμε πιο κοντά».

Κλείσιμο
Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με το #metoo: «Το κίνημα δεν αφορά μόνο στον δικό μας χώρο. Εμείς απλώς ήμασταν μαθημένοι στην έκθεση και βρήκαμε το θάρρος να μιλήσουμε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμένα».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης - Τα δύο στοιχεία που την «έκαψαν»


Τι ετοιμάζει μετά τα drones- καμικάζι ο Πούτιν στην Ουκρανία;

Πρωτοφανές, η Τουρκία ζητά αποπομπή Μηταράκη για τη φύλαξη των ελληνικών συνόρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης