Γωγώ Μπρέμπου: «Για οτιδήποτε έχει πάρει νομικό δρόμο, δεν έχεις δικαίωμα να μιλήσεις δημόσια»
Η συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο, η πιθανότητα να επιστρέψει στην τηλεόραση και το ελληνικό #MeToo
Συνέντευξη παραχώρησε ηΓωγώ Μπρέμπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο στην σειρά «Περί ανέμων και υδάτων», αλλά και για το κίνημα του #MeToo.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αρχικά αναφέρθηκε στον Θανάση Βέγγο, τονίζοντας πόσο καλός άνθρωπος ήταν.
«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένας απίστευτα καλός άνθρωπος και καταπληκτικός συνεργάτης. Ήταν ένας τζέντλεμαν. Αν δηλαδή, ήσασταν οι δυο σας στον ίδιο χώρο και υπήρχε μόνο μία καρέκλα, θα καθόσασταν εσείς και όχι αυτός, αν και μεγαλύτερος και σπουδαιότερος», δήλωσε η ηθοποιός.
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, εξηγώντας πως κι εκείνος είναι ένας πολύ ευγενικός άνδρας.
«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν πολύ καλός, υπέροχος. Τζέντλεμαν και πολύ τρυφερός και ρομαντικός», είπε.
Σχετικά με το κίνημα του #MeToo στον χώρο του θεάματος, η Γωγώ Μπρέμπου δήλωσε: «Δεν είναι ότι ακούς κάτι και μπορείς να τοποθετηθείς, γιατί για οτιδήποτε έχει πάρει νομικό δρόμο, δεν έχεις δικαίωμα να μιλήσεις δημόσια. Από την άλλη θα πω ότι καμία δε βγήκε ποτέ να μιλήσει για κάτι τόσο άσχημο και χυδαίο, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος».
Τέλος, η ηθοποιός είπε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς της έχει λείψει πολύ. «Τελευταία μου έχει λείψει η τηλεόραση, κάποια στιγμή σίγουρα θα ξανακάνω», είπε χαρακτηριστικά.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.