Νικόλαος Μαλακοδήμος για τη διάρρηξη: «Έκλεψαν 800 κρέμες, η ζημιά είναι περίπου 50.000 ευρώ»

Νικόλαος Μαλακοδήμος για τη διάρρηξη: «Έκλεψαν 800 κρέμες, η ζημιά είναι περίπου 50.000 ευρώ»

Ο πρόεδρος της εταιρείας και αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου μίλησε για τη διάρρηξη στο κατάστημα Περιστερίου - Δείτε το βίντεο

katsafadou__1_
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα, που ήθελαν στενή συνεργάτιδα της Δήμητρας Κατσαφάδου, να έχει συλληφθεί για οργάνωση και συμμετοχή στη διάρρηξη του καταστήματός της στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του  Νικόλαου Μαλακοδήμου  και αδελφού της Δήμητρας Κατσαφάδου, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Ο πρόεδρος της La vie en Rose και αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου, είχε αναφέρει τα εξής: «Δεν έχει συλληφθεί κανένας συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου και της εταιρείας La vie en Rose, αλλά ούτε και οι διαρρήκτες του καταστήματος Περιστερίου. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται», ενώ βγήκε και επίσημη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
rewrwerwere
Σήμερα ο πρόεδρος της εταιρείας επεσήμανε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», πως η ζημιά που έχει υποστεί το κατάστημα του Περιστερίου, κυμαίνεται από 40.000 έως 50.000 ευρώ, ποσό που αναλογεί μετά την έκπτωση των προϊόντων, άρα είναι μεγαλύτερο στην πραγματικότητα.

«Η αστυνομία προχωρά κανονικά με τις έρευνες για την υπόθεση. Δεν ξέρουμε τις εξελίξεις, ξέρω όμως ότι όλα προχωρούν κανονικά. Η κατάασταση του Περιστερίου ήταν ένα περίπλοκο θέμα. Το ένα περιστατικό έγινε 1η Σεπτεμβρίου και το άλλο 13. Ήταν μυστήριο όλο αυτό. Αυτό που μας ξένισε είναι ότι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ψάξουν τα ταμεία. Πήγαν κατευθείαν στις ακριβές κρέμες. Αφαίρεσαν 800 κρέμες στον αριθμό και πάμε στα 40 - 50.000 ευρώ» είπε αρχικά ο Νικόλαος Μαλακοδήμος και πρόσθεσε:

«Η Δήμητρα στεναχωριέται με αυτά. Λέει "γιατί τις κρέμες, δεν τις έδινα σε όποιον τις ήθελε, δεν έκανα καλύτερες τιμές, δεν βοήθαγα όπου ήθελαν, γιατί να μου τις πάρουν» είπε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cno3foyd8fap)

Η διάρρηξη στο κατάστημα Περιστερίου
Η γνωστή επιχειρηματίας έπεσε θύμα διαρρηκτών στο τέλος Αυγούστου, όταν άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία του μαγαζιού της και έκλεψαν πολλά από τα προϊόντα της, ενώ μετά από λίγες ημέρες, έγινε ξανά κλοπή.
Katsafadou
Κλείσιμο

Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει γνωστή η ίδια μέσω από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας σε stories φωτογραφίες από τις ζημιές στο κατάστημα, καθώς και βίντεο από τις κάμερες  ασφαλείας, τη στιγμή που οι διαρρήκτες σπάνε τη τζαμαρία του καταστήματος.

Μετά το δυσάρεστο συμβάν, η Δήμητρα Κατσαφάδου τόνισε πως δεν χρειαζόταν να της σπάσουν το μαγαζί, αφού θα έδινε δωρεάν τις κρέμες της, όπως συνηθίζει άλλωστε, σε πολλούς διαγωνισμούς που διοργανώνει διαδικτυακά.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζέρεμι Χαντ ακύρωσε με το «καλημέρα» όλα τα οικονομικά μέτρα του προκατόχου του

Fake news από Τσαβούσογλου για τους 92 μετανάστες στον Έβρο - «Η Ελλάδα παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο»

Θρίλερ στο Παρίσι: Βίντεο καταγράφει την ύποπτη για τον φόνο της 12χρονης που βρέθηκε σε βαλίτσα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης