Ιλάειρα Ζήση: Ξέσπασε σε κλάματα - «Δεν ξέρεις τι έχω περάσει, ο Μαυρίκιος είναι το στήριγμά μου»

Ιλάειρα Ζήση: Ξέσπασε σε κλάματα - «Δεν ξέρεις τι έχω περάσει, ο Μαυρίκιος είναι το στήριγμά μου»

«Από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, φτάνεις στο να έχεις παντρευτεί ένα υπέροχο άνθρωπο» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια

Mavrikios_-Ilaeira__1_
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν μία συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην προσωπική τους ζωή. Το ζευγάρι μίλησε από καρδιάς, μη μπορώντας μάλιστα να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Στεναχωριέμαι γιατί δεν πρέπει να κρίνεις έναν άνθρωπο χωρίς να ξέρεις τι έχει περάσει, τι έχει μέσα του. Συγγνώμη που γίνομαι λίγο ευάλωτη τον τελευταίο καιρό αλλά εντάξει… στεναχωριέμαι. Έχω φτάσει και εγώ σε ένα σημείο με το χαμόγελό μου πάντα και με την καλή μου διάθεση αλλά… Ο Μαυρίκιος είναι πάντα δίπλα μου και είναι το στήριγμά μου» ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα.

«Είμαστε δυο παιδιά που νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πράγματα και έχουμε να προσφέρουμε και κάποια στιγμή ακούμε λόγια που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί λίγο παραπάνω. Πολλά παιδιά περνούν bullying. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου blog και θα σας δίνω ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ζήσετε και θα μοιράζομαι την ιστορία μου» ανέφερε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

«Έχω να πω πάρα πολλά ακόμα, είναι η αρχή. Θέλω να καταλάβετε ότι από εκεί, από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί ένα υπέροχο άνθρωπο, να έχεις μια ωραία ζωή… Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το blog. Για όλους όσους ένιωσαν εκεί έξω το ίδιο με πολλή αγάπη» εξομολογήθηκε η Ιλάειρα Ζήση.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnn7q5gsunc1)


Ειδήσεις σήμερα:

Η «διαβολοβδομάδα» της Τρας - Μαζεύουν υπογραφές για πρόταση μομφής σε βάρος της


Θα λύσει η ΕΕ τον «γόρδιο δεσμό» με την τιμή του αερίου; - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Πλεύρης: Περιμένουμε ένα κύμα κορωνοϊού που θα έρθει - Γιατί είμαστε σχετικά αισιόδοξοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης