Κόκκινο Ποτάμι: Ο Δημοσθένης οργανώνει κρυφά χειρουργείο, για να σώσει το παιδί της Ιφιγένειας

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Δημοσθένης οργανώνει κρυφά χειρουργείο, για να σώσει το παιδί της Ιφιγένειας

Αυτή την Κυριακή νέοι ήρωες μπαίνουν στη σειρά

To_Kokkino_POtami_
Νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια» έρχεται την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 21:00 στο OPEN.  

Ενώ οι αρμόδιοι γιατροί θεωρούν το παιδί καταδικασμένο, ο Δημοσθένης, έρχεται σε σύγκρουση και οργανώνει κρυφά έκτακτο χειρουργείο, αλλά η Ιφιγένεια δεν το εκτιμάει και αντιδρά άσχημα. Ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ’ ένα ύποπτο Καφέ -Αμάν. Στο Παρίσι προετοιμάζεται η συνθήκη Ειρήνης με την Τουρκία. Εντωμεταξύ, ο Εμίρ λιποτακτεί και παίρνει μαζί και το Νίκο, την ώρα που ο Νικολαϊδης, η Λουσίν και ο Γρηγόριος ετοιμάζονται να γυρίσουν στο μοναστήρι.
1_233_1_1_233_1
Σίμος (Βασίλης Χαλακατεβάκης) Άνθρωπος του υποκόσμου. Ιδιοκτήτης καφέ – αμάν, που καλύπτει και μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Αδίστακτος. Θα εκμεταλλευτεί το πάθος για τζόγο του Λουκά και θα τον αναγκάσει να φέρει στο καφέ – αμάν την Ανθή, υποτίθεται για τραγουδίστρια. Με εκβιασμό, όμως, την εκπορνεύει.

Θα δούμε τα υπαρκτά- ιστορικά πρόσωπα: Ελευθέριος Βενιζέλος (Νίκος Καρδώνης), Ντέιβιντ Λόιντ Τζωρτζ (Πέρης Μιχαηλίδης), Γούντροου Ουίλσον (Γιώργος Ματαράγκας), Βιττόριο Ορλάντο(Γιώργος Μελισσάρης ) και Ζωρζ Κλεμανσώ (Βαγγέλης Ψωμάς)

Tο τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Κλείσιμο
1_19_1_1_19_1__1_
Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται.
Το κόκκινο ποτάμι

Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Άντζελα Λάνσμπερι: Σταμάτησε την καριέρα της για να σώσει τα παιδιά της από τα ναρκωτικά


Μπαράζ ελέγχων στην αγορά: Άλλοι 10 χονδρέμποροι στην «τσιμπίδα» για κερδοσκοπία


Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Πρέπει ν΄ αποδεχτούμε την διαφορετικότητα όποια κι αν είναι αυτή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης