Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης, βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Ο Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος εργάζεται ως γυναικολόγος στην Ζυρίχη, επέστρεψε στη χώρα, για να είναι ξανά με την παρουσιάστρια και την κόρη τους.
Το ζευγάρι προσπαθεί να περνά μαζί ποιοτικό χρόνο, λίγο πριν ο γυναικολόγος και πατέρας της κόρης της, επιστρέψει στην Ελβετία.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη στο κέντρο της Αθήνας, χέρι-χέρι να απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ μεταξύ τους.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.