Γη της Ελιάς: Η «Ασπασία» έδωσε spoiler για τη σειρά

Γη της Ελιάς: Η «Ασπασία» έδωσε spoiler για τη σειρά

«Τη φοβάμαι την τηλεόραση, η υπερέκθεση μόνο κακό μπορεί να κάνει», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Βάσια Παναγοπούλου - Δείτε τα σχετικά βίντεο

vasiapanagopoulougitiselias
Για τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς» μίλησε η ηθοποιός, Βάσια Παναγοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

«Είναι σημαντικό ότι βρεθήκαμε με ανθρώπους που αγαπώ και εμπιστεύομαι τηλεοπτικά, αλλιώς δε θα το έκανα. Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που έχεις “χορτάσει”. Η τηλεόραση μου έδωσε την αναγνωρισιμότητα, είναι σημαντικό κεφάλαιο αλλά δεν είχα ποτέ την αγωνία να είμαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση. Τη φοβάμαι. Η υπερέκθεση μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ο ηθοποιός πρέπει να είναι στην τηλεόραση αν έχει κάτι να προτείνει, η βασική του δουλειά είναι να είναι στο θέατρο», είπε η Βάσια Παναγοπούλου.

Για τη «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο που έχει, η ηθοποιός είπε: «Η Ασπασία δεν έχει παρελθόν περίεργο. Είναι γυναίκα και σύζυγος του παλιού καιρού που με τίποτα δε διέλυαν το σπίτι τους. Δεν ξέρει το παρελθόν του Δημοσθένη και έχει τον δικό της τρόπο να περνάει αυτό που θέλει χωρίς καυγάδες. Είναι ο άνθρωπος που είναι αλληλέγγυος με τις γυναίκες και υποστηρίζει την Αρετή». Στην πορεία της συζήτησης, η «Ασπασία» έδωσε ένα μικρό spoiler για το τι μέλλει γενέσθαι στη σειρά.

«Κάποια στιγμή η Αρετή θα ακολουθήσει τη συμβουλή της Ασπασίας και για να κρατήσει τον γιο της θα πάθει ένα ψεύτικο έμφραγμα. Είναι από τα πράγματα που θα δούμε αυτές τις δύο μαζί να σκαρώνουν», αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckmgiygtkjmx)


Τέλος, αναφερόμενη στην καριέρα της, η Βάσια Παναγοπούλου σχολίασε: «Για μένα δεν ήταν ποτέ με το ρολόι στο χέρι να δω τι ώρα τελειώνω. Βλέπω από τα νέα παιδιά μια βαρυγκώμια και έναν ωχαδερφισμό. Ο ηθοποιός όταν καίγεται μέσα του, θέλει να είναι καλός, δεν κοιτάει αν έχει κουραστεί, θέλει να είναι εκεί. Πιστεύω ότι όλα γίνονται αν τα θες πραγματικά πολύ», ενώ για τον ρόλο που παίζει η μητρότητα στη ζωή της, είπε: «Θα μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα παιδιά. Έτυχε και δεν προχώρησαν οι σχέσεις μου. Αγαπώ τα παιδιά με τρέλα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckmggq2jyt55)




Ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη άτομο με πάνω από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Μητσοτάκης στο Politico: Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συντρίψουν το ανθρώπινο πνεύμα με εκφοβισμό και όπλα

Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνης μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη - Τέσσερις συλλήψεις







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης