Ναόμι Γουότς: Το αποκαλυπτικό φόρεμα της ηθοποιού - Δείτε φωτογραφία

Ναόμι Γουότς: Το αποκαλυπτικό φόρεμα της ηθοποιού - Δείτε φωτογραφία

Με ακάλυπτη πλάτη η Χολιγουντιανή ηθοποιός στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Netflix με τίτλο «The Watcher»

Naomi_Watch
H Ναόμι Γουοτς έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας σειράς του Netflix με τίτλο «The Watcher» και επέλεξε να φορέσει ένα σέξι φόρεμα με ιδιαίτερα αοκαλυπτική πλάτη.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί στο ψυχολογικό θρίλερ του Ράιαν Μέρφι, το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Η Ναόμι Γουότς παρουσιάστηκε λαμπερή στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και επέλεξε ένα μίντι φόρεμα, το οποίο ήταν άκρως αποκαλυπτικό στο πίσω μέρος.
SPL5494271_018

Η 54χρονη Nαόμι Γουοτς πόζαρε στους φωτογράφους και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς όταν πόζαρε με την πλάτη της, το άνοιγμα έφτανε μέχρι και τα οπίσθιά της.

Η υπόθεση του «The Watcher»
Το «The Watcher» ακολουθεί την οικογένεια του Ντιν και της Νόρα. Το ζευγάρι έχει μόλις αποκτήσει το σπίτι των ονείρων του στα προάστια της πόλης. Ετοιμάζονται λοιπόν για την μετακόμιση και για να ξεκινήσουν την καινούρια τους ζωή εκεί. Προς έκπληξή τους όμως διαπιστώνουν πως η γειτονιά που τους περιμένει εκεί δεν είναι τόσο φιλόξενη, παρά τα όσα πίστευαν. Οι συγκρούσεις δεν αργούν να εμφανιστούν και οι δυο τους αρχίζουν να υποψιάζονται πως κάθε σπίτι κρύβει τα δικά του μυστικά. Οι υποψίες τους ξεκινούν να επιβεβαιώνονται όταν ξεκινούν λαμβάνουν περίεργα γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται ως «The Watcher». Προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, ανακαλύπτουν και τα υπόλοιπα μυστικά της περίεργης γειτονιάς τους.
The Watcher | Official Trailer | Netflix
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης