Μπρένταν Φρέιζερ: «Ξέσπασε σε δάκρυα», τον χειροκροτούσαν επί 5 λεπτά στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Μπρένταν Φρέιζερ: «Ξέσπασε σε δάκρυα», τον χειροκροτούσαν επί 5 λεπτά στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Δείτε το βίντεο με τον ηθοποιό να υποκλίνεται στο χειροκρότημα του κοινού, μετά το τέλος της προβολής της ταινίας «The Whale»

the_whale_
Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ο Μπρένταν Φρέιζερ, καθώς το κοινό τον χειροκρότησε για πέντε λεπτά συνεχόμενα, μετά το τέλος της προβολής της ταινίας «The Whale» στο Λονδίνο.

Ο 53χρονος υποδύεται έναν παχύσαρκο άνδρα που προσπαθεί να επανενωθεί με την κόρη του. Η ερμηνεία του έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και φυσικά το ιδιαίτερο χειροκρότημα που έλαβε από το κοινό ήταν αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσεμα ο Φρέιζερ να συγκινηθεί και να συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά του.

Κλείσιμο
Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε κάποιος από το κοινό στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, ο Μπρένταν φαίνεται να υποκλίνεται, μπροστά στο ατελείωτο χειροκρότημα του κοινού, πριν αγκαλιάσει τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι και τον σεναριογράφο Σάμιουελ Ντ. Χάντερ.

Brendan Fraser gets emotional as The Whale receives standing ovation in London


Η υπόθεση του «Whale»
Σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι, ο οποίος κέρδισε το Χρυσό Λέοντα του φεστιβάλ το 2008 για τον Παλαιστή, η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Σάμιουελ Ντ. Χάντερ και ακολουθεί την ιστορία του Τσάρλι - ενός απομονωμένου καθηγητή αγγλικών κοντά στο τέλος της ζωής του που προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την αποξενωμένη έφηβη κόρη του για μια τελευταία ευκαιρία.

Ο Φρέιζερ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα φορούσε για τις ανάγκες του ρόλου ένα ειδικό κοστούμι που ζύγισε μέχρι και έως 123 κιλά και χρειαζόταν μέχρι και 6 ώρες για να το φορέσει ανάλογα με τη σκηνή.
Μιλώντας στο Variety, ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν έβγαζε το προσθετικό κοστούμι του, είχε ζαλάδες, ενώ «ανακάλυψε μυς που δεν ήξερε καν πως είχε» με το να κουβαλάει όλο αυτό το βάρος.

H ταινία έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Βενετίας τον περασμένο μήνα και αναμένεται να χαρίσει στον ηθοποιό μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας στη Βενετία, ο Μπρένταν συγκινήθηκε ξανά, καθώς το κοινό τον χειροκροτούσε ξανά για 6 ολόκληρα λεπτά.

Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης