Χρύσα Παπά: «Η πρώτη μου ερωτική σκηνή ήταν με τον Νίκο Γαλανό»

Χρύσα Παπά: «Η πρώτη μου ερωτική σκηνή ήταν με τον Νίκο Γαλανό»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού

Chrysa-Papa
Η Χρύσα Παπά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία συνένετυξη εφ' όλης της ύλης.

Η ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας της, ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Αθήνα.

«Όταν πήγα στο κάστινγκ για τη σειρά Μυστικά της Εδέμ είχα βενζίνη μόνο για να πάω και να γυρίσω. Είχα απεργία τα βενζινάδικα και ήμουν οριακά. Πήγα, ήμασταν πολλοί άνθρωποι και όταν με πήραν τηλέφωνο μετά από δύο μέρες δεν το πίστευα. Όταν πήγαινα στα καστινγκ μου έλεγαν μη μιλάς τόσο θεατρικά γιατί εμένα η παιδεία μου και η θεατρική μου εκπαίδευση, ήταν θεατρική» είπε αρχικά η Χρύσα Παπά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnk02jai8pep)
Κλείσιμο

«Στην Αθήνα έμενα σε ένα σπίτι 16 τ.μ. Τότε είχα πολλές αγωνίες, πως θα τα καταφέρω οικονομικά, που θα δουλέψω, σκεφτόμουν διάφορα. Όταν ήρθα είχα 1000 ευρώ στην τράπεζα και τότε μου φαινόντουσαν πάρα πολλά. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί μετά έκανα μια διαφήμιση και πήρα τότε πήρα τα πρώτα μου χρήματα από τα οποία και έζησα και πήρα το πρώτο μου μεταχειρισμένο αυτοκίνητο» ανέφερε η ηθοποιός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnjznoao2wcp)

Μιλώντας για την πρώτη της ερωτική τηλεοπτική σκηνή, η ίδια υπογράμμισε πως αυτή ήταν με τονΝίκο Γαλανό: «Η πρώτη μου σκηνή ήταν ερωτική και ήταν με τον Νίκο Γαλανό. Κάναμε τότε το ζευγάρι το 2006. Η πρώτη σκηνή ήταν στο κρεβάτι. Εγώ σπαρταρούσα. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ήξερα τότε πως ήταν τα τηλεοπτικά φιλιά. Ο Νίκος με προστάτευσε πολύ τότε, γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη» .

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnjzmqmp3rr5)


Ειδήσεις σήμερα:

Προφυλακιστέοι ο 53χρονος και ο 42χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου για τη μεταφορά της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες: «Δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη»

«Επιχείρηση παγετός» από τον Πούτιν - Σχέδιο για να «πνίξει» ενεργειακά την Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης