Enola Holmes 2: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ - Η αδερφή του Σέρλοκ σε νέα μυστήρια

Enola Holmes 2: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ - Η αδερφή του Σέρλοκ σε νέα μυστήρια

Η 18χρονη πρωταγωνίστρια γράφει ιστορία, αφού κερδίζει το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ηθοποιό κάτω των 20 ετών

Enola_Holmes_2
Κυκλοφόρησε ένα ακόμα νέο τρέιλερ, για το Enola Holmes 2 του Netflix, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου. Η δεύτερη ταινία θα συνεχίσει την περιπέτεια της μικρότερης αδερφής του Σέρλοκ Χολμς, η οποία έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά για να δημιουργήσει το δικό της γραφείο ερευνών και για να ξεφύγει από την σκιά του διάσημου αδερφού της.

Το νέο επίσημο τρέιλερ δείχνει την Μίλι Μπόμπι Μπράουν, γνωστή ως Eleven του «Stranger Things» να ερευνά ένα ακόμη μυστήριο. Αυτή τη φορά, ψάχνει για ένα κορίτσι, που εργάζεται σε ένα εργοστάσιο σπίρτων, αλλά αγνοείται. Το μυστήριο στέλνει την Enola σε μια περιπέτεια όπου πρέπει να αποδείξει την αξία της ως ντετέκτιβ, και την αναγκάζει να συνεργαστεί με τον διάσημο αδερφό της, Sherlock, τον οποίο υποδύεται ο Χένρι Καβίλ.

Enola Holmes 2 | Official Trailer: Part 2 | Netflix

Εκτός της πρωταγωνίστριας, επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Ευδώρια Χολμς) και Χένρι Καβίλ (Σέλκοκ Χόλμς), ενώ συμμετέχουν στο cast οι Αντίλ Ακτάρ, Ντέιβιντ Θιούλις, Σούζαν Γουοκόμα, Σάρον Ντάνκαν-Μπρούστερ και Λούις Πάρτριτζ. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χάρι Μπράντμπερ, ενώ το σενάριο είναι του Τζακ Θορν. 
zzoFeH4PsV5Mh2Sc47JOMFwGYOX

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα λάβει αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Enola Holmes 2» του Netflix, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety. Η Βρετανίδα ηθοποιός υποδύθηκε για πρώτη φορά τον ρόλο της Ενόλα Χολμς το 2020, όταν η αρχική ταινία ήταν στην κορυφή των charts στην πλατφόρμα streaming.

Η 18χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν μάλιστα γράφει ιστορία, αφού κερδίζει το υψηλότερο ποσό που έχει  δοθεί ποτέ, σε ηθοποιό κάτω των 20 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης