GNTM 5: Η Μαίρη Βιτινάρος πηγαίνει με τα κορίτσια για μπόουλινγκ

GNTM 5: Η Μαίρη Βιτινάρος πηγαίνει με τα κορίτσια για μπόουλινγκ

Τα υποψήφια μοντέλα μαθαίνουν τους κανόνες με διασκεδαστικό τρόπο - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδιου

vitinaros9
Η πρώτη αποχώρηση του GNTM 5 είναι γεγονός και η νέα μέρα βρίσκει τις διαγωνιζόμενες να ξυπνούν με την απουσία της Κατερίνας. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει όρους, όπως άλλωστε και η ζωή ενός μοντέλου έξω από αυτό.

Η model instructor Μαίρη Βιτινάρος και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, επισκέπτονται τα κορίτσια και φέρνουν μαζί τους παρέα. Ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας συστήνει στις διαγωνιζόμενες την Ikarian diet, πάνω στην οποία θα βασιστεί το διατροφικό πρόγραμμά τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι. Ο γυμναστής Αλέξανδρος Σίαρς αναλαμβάνει την εκγύμναση των κοριτσιών, που παίρνουν μια πρώτη γεύση από το πρόγραμμα, που οφείλουν να βάλουν στην καθημερινότητά τους. Η υπόλοιπη μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και πριν ξεκινήσουν τα δύσκολα η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας πηγαίνουν τα κορίτσια για μπόουλινγκ! Τα υποψήφια μοντέλα μαθαίνουν τους κανόνες - που δεν απέχουν και πολύ από αυτούς του GNTM - και περνούν φανταστικά!

Το μήνυμα της επόμενης μέρας, που εμφανίζεται στην οθόνη του σπιτιού, δίνει ένα hint στις διαγωνιζόμενες για τη δοκιμασία, που θα ακολουθήσει. Το concept της δεύτερης φωτογράφισης- αποχώρησης είναι ένα στυλιστικό ταξίδι στα drive through diners της Αμερικής των 60’s, όπου τα κορίτσια καλούνται να μπουν στο ρόλο μιας σερβιτόρας εκείνης της εποχής και να σερβίρουν στον οδηγό Χρήστο Μπίρμπα την Domino’s Pizza, που έχει παραγγείλει.

Ο φωτογράφος Μάικ Τσίτας βλέπει κάποια κορίτσια να ανταποκρίνονται με ευκολία στο ζητούμενο, ενώ κάποια άλλα δυσκολεύονται να βρουν τις πόζες τους. Ευτυχώς, η Mary Vitinaros είναι εκεί, πανέτοιμη να κάνει τις παρεμβάσεις της. Ένα ατύχημα διακόπτει τη θέληση μιας παίκτριας να συμμετάσχει στη φωτογράφιση και οδηγείται στο νοσοκομείο.

Δείτε το τρέιλερ
GNTM 5 | trailer 8ου επεισοδίου - Τρίτη 11.10.2022

Το δεύτερο πλατό του GNTM 5 ξεκινάει με μία «άτυπη» ψηφοφορία, με τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, να ζητούν από τις διαγωνιζόμενες να αποφασίσουν αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι η παίκτρια που έφτασε στο πλατό χωρίς φωτογραφία. Ενώ πίσω από τις κάμερες οι γνώμες διίστανται, το δίκιο νικά, επαναφέροντας την ισορροπία.

Οι κριτές, πιο αυστηροί και αντικειμενικοί από ποτέ, κρίνουν εποικοδομητικά τις διαγωνιζόμενες, με το ρεαλιστικό σκεπτικό που υπάρχει στην αγορά, με αποτέλεσμα συχνά να υπάρχουν αρκετές διαφωνίες. Ωστόσο, όλα γίνονται για το καλό των υποψήφιων μοντέλων, που οφείλουν να απορροφήσουν κάθε πληροφορία από την πολύτιμη εμπειρία των κριτών, για να τα πάνε καλύτερα στις επόμενες δοκιμασίες, που θα ακολουθήσουν. Κάποιες φωτογραφίες, που έφτασαν στο πλατό, διέψευσαν τα κορίτσια, που στο σετ νόμιζαν πως τα πήγαν καλά.

Το όνειρο του GNTM 5 τελειώνει πρόωρα για μία ακόμα διαγωνιζόμενη, που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, ενώ παράλληλα «ξεσκεπάζονται» πρόσωπα και καταστάσεις, που συμβαίνουν off camera. Το ταξίδι του GNTM 5 συνεχίζεται με συναρπαστικές εξελίξεις!
GNTM_5__5_


Τα μεγάλα έπαθλα

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες αλλά και σπουδαία έπαθλα!

Η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, θα κερδίσει:
- το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!
- μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από
τα ΙΕΚ Άλφα!
- ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen!
- ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream!
- ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!


Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
Executive Producer: Σάββας Βέλλας, Γιάννης Θηραίος
Project Manager: Μάνος Βουράκης
Art Director: Πάνος Κάτσος
Αρχισυνταξία: Βασίλης Βουτσαράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα
Σκηνογράφος Αποστολών: Κώστας Μαρκής
Οργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διεύθυνση Παραγωγής: Ολυμπία Χανιώτου, Αντώνης Κατσίβελος
Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Θεοσεβούμενος, οικογενειάρχης και με πολιτικές φιλοδοξίες ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη 

H Μπρουκ Σιλντς στο συνέδριο του Μarie Claire: Από τη «Γαλάζια Λίμνη» των 80s, στη συγγραφέα και την ακτιβίστρια

Τζόνι Ντεπ: «Αγνώριστος» σε νέα του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης