Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα σειρά του Alpha έκανε πρεμιέρα - Ο ενθουσιασμός στο Twitter

Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα σειρά του Alpha έκανε πρεμιέρα - Ο ενθουσιασμός στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter παρακολούθησαν τη σειρά με αμείωτο ενδιαφέρον - «Εξαιρετικές ερμηνείες, καλή σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα '80ς» αναφέρουν τα σχόλια

stankoglou
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Οι τηλεθεατές απόλαυσαν τη σειρά, με φόντο τα μπουζούκια της δεκαετίας του '80 και όπως φάνηκε, η αναμονή τους δικαίωσε. Έρωτες, πάθη, συγκρούσεις και πολύ τραγούδι είναι τα βασικά στοιχεία που ξεχώρισαν και «κέρδισαν» το τηλεοπτικό κοινό.

O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακάλυψε πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα, ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του, ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. 

Η Ζέτα και η Νίτσα ήρθαν στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά. Ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

Όχι μόνο η πλοκή και η σκηνοθεσία, αλλά και οι ερμηνείες των ηθοποιών καθήλωσαν το κοινό, με τους χρήστες του Twitter να μη σταματούν να σχολιάζουν τη νέα σειρά. Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε μερικά tweets:

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης