Κούλλης Νικολάου για τη Γη της Ελιάς: «Η Αθηνά θα βγει από τη φυλακή»

Κούλλης Νικολάου για τη Γη της Ελιάς: «Η Αθηνά θα βγει από τη φυλακή»

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και παραγωγός αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια - «Μικρός στο χωριό που μεγάλωσα, φανταζόμουν τη δόξα» 

Koulis_Nikolaou_
Ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Ο ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», για την οικογένειά του και έκανε λόγο για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου.

«Κρατάω μια τεράστια ευγνωμοσύνη. Τους έχω πολύ ψηλά, και τη Βάνα και τον Αντρέα. Δεν είναι απλά δυο συνεργάτες» ανέφερε για τους Βάνα Δημητρίου και Αντρέα Γεωργίου. 

«Μικρός, στο χωριό που μεγάλωσα, φανταζόμουν τη δόξα. Σκεφτόμουν σε μεγάλη ηλικία τις σκέψεις που έκανα σαν παιδί, και είχα οράματα, έβαζα τον εαυτό μου κάπου να τον χειροκροτούν. Η διαδρομή μου ήταν δύσκολη, αλλά στάθηκα φοβερά τυχερός. Όταν περνάς μια τέτοια διαδρομή είναι σαν ένα μεθύσι στη ζωή, μια κατάσταση που σε γεμίζει εμπειρίες και φως» συμπλήρωσε για τα παιδικά του χρόνια. 

Όσον αφορά στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητά του ο Κούλλης Νικολάου σημείωσε: «Είμαι σκληρός στο να αντέχω πράγματα και ψύχραιμος. Η ιδιοσυγκρασία μου έχει αντοχές. Ταυτόχρονα, είμαι ευαίσθητος και ρομαντικός. Είμαι όμως και αυθόρμητος. Πολλές φορές μπορεί να κάνω και γκάφες, αλλά λέω την αλήθεια μου».

Κλείσιμο
Ακόμα μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του: «Η Κλαίρη είναι η τύχη μου. Ευλογηθήκαμε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα σπίτι στην Αθήνα, που είναι η βάση μας, κυρίως επαγγελματικά».

Σε συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται: «Δεν έχω καμία σχέση με τον Δημοσθένη. Ξεγελάω τη Βάνα και τον Αντρέα να βάζω κάποια στοιχεία του Κούλλη στον Δημοσθένη για να τον κρατάω σε μια ζεστασιά. Τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Μέχρι τώρα έχω ακούσει τα εξ αμάξης από τον κόσμο για τον Δημοσθένη. Ο θεατής έχει δικαίωμα να σχολιάζει. Δεν απαντάω στα σχόλια, έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα».

«Ο Δημοσθένης με ιντριγκάρει πάρα πολύ. Δεν έχει καμία σχέση με τα μεγάλα εγκλήματα στη σειρά. Είναι ένας γραφικός τύπος έχει τα δικά του κυκλώματα, δεν φτάνει σε σοβαρά εγκλήματα, έχει και μια κωμικότητα. Θα συμβούν πάρα πολλά πράγματα και αυτό είναι το τυχερό μας χαρτί γιατί είναι η εξέλιξη του σεναρίου».

Ο Κούλλης Νικολάου αποκάλυψε, ακόμα και όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς: «Θα δούμε απίστευτα πράγματα. Μπαίνει η κόρη του Δημοσθένη και θα κάνει τη ζωή του άνω-κάτω. Θα δούμε τον Δημοσθένη με την Αρετή. Η Αθηνά θα βγει από τη φυλακή γιατί θα τη βοηθήσει ο Δημοσθένης».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cni7tbtbcfft)

Ειδήσεις σήμερα:

Τα δίκτυα λαθροδιακίνησης σήμερα, αποφασίζουν ποιος θα εισέλθει στην Ευρώπη, λέει ο Μηταράκης

Κολωνός: Ο 53χρονος που εξέδιδε την 12χρονη είχε φτιάξει ειδικό προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών

Αποκάλυψη Nordic Monitor: Ο Ερντογάν στέλνει τη MIT στην Ελλάδα για να στήσει προβοκάτσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης