Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το Survivor All Star και η αντίδραση της γιαγιάς της στο ενδεχόμενο να παντρευτεί

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το Survivor All Star και η αντίδραση της γιαγιάς της στο ενδεχόμενο να παντρευτεί

Όσα δήλωσε για μια πιθανή συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης - Πώς αντέδρασε η γιαγιά της, όταν άκουσε για έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Χρήστο Δάντη

asimina
Συνέντευξη παραχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Survivor, καθώς και στη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

«Γενικά, είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Όλοι δέχονται και δεν δέχονται προτάσεις για το Survivor All Star. Λένε ότι έχουν δεχτεί, αλλά τελικά δεν έχουν δεχτεί. Εγώ θα αφήσω κρυφό το αν έχω δεχτεί πρόταση. Το πρόβλημα είναι κυρίως τα λεφτά κι οι παίκτες που είναι σίγουροι ότι θα μπουν, μπορεί να μην μπουν τελικά. Όλα είναιστον αέρα», δήλωσε αρχικά.

«Σίγουρα είμαι μια παίκτρια που απασχόλησε αρκετά και νομίζω ότι το γνωρίζει και η παραγωγή αυτό. Εννοείται πως θα πήγαινα ξανά στο Survivor, ήδη μου λείπει σαν εμπειρία. Ήταν σαν σπίτι μου όλο αυτό που έζησα, ήμουν 6,5 μήνες εκεί», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cnfi6pcmqj49)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, τα ποσά που ακούγονται ότι θα προσφερθούν στους παίκτες είναι πάρα πολλά και λίγοι μπορούν να αρνηθούν.

«Τα χρήματα θα είναι ίδια για όλους και γι' αυτό γίνονται οι παρεξηγήσεις. Πιστεύω ένας νικητής δεν πρέπει να πάρει τα ίδια χρήματα με αυτόν που βγήκε πέμπτος. Τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα που ακούστηκαν είναι πάρα πολλά. Κανείς δεν βγάζει αυτά τα χρήματα στις μέρες μας. Ακόμα είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση», τόνισε.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cnfifz6epvs9)

Τέλος, εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα η γιαγιά της, η οποία και ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για τη σχέση της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη, καθώς και το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

«Όχι, δεν θέλω να παντρευτεί ακόμα. Είναι νέα κι έχει το μέλλον της μπροστά της», είπε χαρακτηριστικά η γιαγιά της.


Ειδήσεις σήμερα:

Παράθυρο συνάντησης Μπάιντεν με Πούτιν στη σκιά της Χερσώνας - Ανοιχτή η ανακατάληψη της Κριμαίας

Εκνευρισμός Ερντογάν μετά τη σκληρή απάντηση Μητσοτάκη για την κυριαρχία των νησιών

Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης