Γιώργος Γιαννόπουλος: «Φωτογραφίες βγάζω με τους θαυμαστές μου δεν είμαι μίζερος»

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Φωτογραφίες βγάζω με τους θαυμαστές μου δεν είμαι μίζερος»

«Δεν έχω πρόβλημα να με φωνάζουν με τα ονόματα των ρόλων μου, όπως κάποιοι ηλίθιοι και χαζοδιανοούμενοι από το σινάφι μου» ανέφερε ο ηθοποιός

Giannopoulos_cleanup
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για τους συναδέφλους του, ενώ αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στον θάνατο της αδερφής του. 

«Με φωνάζουν με ονόματα ρόλων μου, δεν έχω πρόβλημα, όπως έχουν κάποιοι ηλίθιοι και χαζοδιανοούμενοι από το σινάφι μου. Φωτογραφίες βγάζω με τους θαυμαστές μου, δεν είμαι μίζερος. Είμαι πολύ καλυμμένος από αγάπη και ήρθα στον κόσμο να δώσω αγάπη. Είχα μια αδελφή με σύνδρομο Down που έφυγε στα 68 της» είπε αρχικά.

«Μου λείπει και η αδελφή μου και οι γονείς μου. Είχα περάσει γεωπονική, αλλά με κέρδισε η καλλιτεχνία. Είπα σαπουνόπερα τις Άγριες Μέλισσες, γιατί κάποιοι δήθεν συνάδελφοι για να παίξουν σε μια Επίδαυρο λένε ότι έπαιξαν σε μια ποιοτική δουλειά. Δεν κατηγορώ ούτε τις Μέλισσες, ούτε τις καθημερινές σειρές» συνέχισε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Κλείνοντας ο ηθοποιός σχολίασε: «Δεν είμαι συγκρουσιακός, δεν έχω χτυπήσει ποτέ το χέρι στο τραπέζι και μετά να φύγω. Ποιον ενδιαφέρει αν παντρεύομαι; Είμαι πολύ καλά σε μια σχέση, με μια αγάπη μοναδική, όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnfh00krjvvl)

Ειδήσεις σήμερα:

Παράθυρο συνάντησης Μπάιντεν με Πούτιν στη σκιά της Χερσώνας - Ανοιχτή η ανακατάληψη της Κριμαίας

Εκνευρισμός Ερντογάν μετά τη σκληρή απάντηση Μητσοτάκη για την κυριαρχία των νησιών

Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης