Άλεκ Μπάλντουιν: Ο σύζυγος της άτυχης Χαλίνα γίνεται παραγωγός στο «Rust» και θα λάβει μέρος των κερδών!

Άλεκ Μπάλντουιν: Ο σύζυγος της άτυχης Χαλίνα γίνεται παραγωγός στο «Rust» και θα λάβει μέρος των κερδών!

«Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες» είπε ο Μάθιου Χάτσινς, η γυναίκα του οποίου σκοτώθηκε από το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα

alecbaldwin_rust
Ο Άλεκ Μπάλντουιν ήρθε αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις για τον θανατηφόρο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η αρμοδία Εισαγγελέας ζήτησε και πήρε έκτακτη χρηματοδότηση για τη συνέχιση της έρευνας σχετικά με την τραγωδία που έλαβε χώρα στις 21 Οκτωβρίου, όταν ο Μπάλντουιν κρατούσε το όπλο που σκότωσε τη 42χρονη κινηματογραφίστρια.

Νέα δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν νωρίτερα, θέλουν τον ηθοποιό και την οικογένεια της αδικοχαμένης Χάτσινς να έχουν φτάσει  σε κάποια συμφωνία.

Σύμφωνα με το CNN ο Μάθιου Χάτσινς, χήρος της Χαλίνα, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία και θα λάβει μέρος των κερδών του «Rust».

Η δήλωση του Μάθιου Χάτσινς


«Έχουμε καταλήξει σε συμβιβασμό, με την επιφύλαξη της έγκρισης του δικαστηρίου, για την παράνομη υπόθεση θανάτου εναντίον των παραγωγών του "Rust", συμπεριλαμβανομένων των Άλεκ Μπάλντουιν, Rust Movie Productions και LLC. Ως μέρος αυτής της διευθέτησης, η υπόθεσή μας θα απορριφθεί. Τα γυρίσματα του "Rust", του οποίου θα είμαι πλέον εκτελεστικός παραγωγός, θα συνεχιστούν με όλους τους αρχικούς βασικούς ήρωες τον Ιανουάριο του 2023. Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου να εμπλακώ σε κατηγορίες ή να αποδώσω ευθύνες (στους παραγωγούς ή τον κ. Μπάλντουιν). Όλοι πιστεύουμε ότι ο θάνατος της Χαλίνα ήταν ένα τρομερό ατύχημα. Είμαι ευγνώμων που οι παραγωγοί και η ψυχαγωγική κοινότητα συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στο τελευταίο έργο της» ανέφερε ο Χάτσινς σε δήλωσή του.

Με τη σειρά του, ο δικηγόρος του Άλεκ Μπάλντουιν τόνισε ότι: «Σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία, όλοι ακολούθησαν την επιθυμία να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον γιο της Χαλίνα. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επίλυση αυτής της τραγικής και οδυνηρής κατάστασης».
baldwin_thema__2_
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Rust» δεν μπορεί να συνέλθει μετά το σοκ του φόνου εξ αμελείας στα γυρίσματα

Ο σκηνοθέτης Τζοέλ Σόουζα, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στα γυρίσματα, αναμένεται να επιστρέψει στην ταινία. «Όσοι είχαμε την τύχη να περάσουμε χρόνο με τη Χαλίνα, γνωρίζαμε ότι ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα, ευγενική, δημιουργική και πηγή απίστευτης θετικής ενέργειας. Μακάρι να την είχε γνωρίσει ο κόσμος κάτω από διαφορετικές συνθήκες, όπως σίγουρα θα είχε γίνει μέσα από την καταπληκτική της δουλειά. Στις δικές μου προσπάθειες να θεραπευτώ, είναι να ολοκληρώσω τη σκηνοθεσία της ταινίας και αυτό θα μπορούσε να έχει νόημα για μένα μόνο αν γινόταν με τη συμμετοχή του Ματ και της οικογένειας Χάτσινς. Αν και σίγουρα γλυκόπικρο, χαίρομαι που μαζί, θα ολοκληρώσουμε τώρα αυτό που ξεκινήσαμε με τη Χαλίνα».

Ειδήσεις σήμερα:

O Θοδωρής Μαραντίνης ζητά για πρώτη φορά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με τις κρυφές κάμερες στη Χαλκιδική «επέμενε να δώσει στο ζευγάρι το δωμάτιο»

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Enagas - Στο τραπέζι η προοπτική νέων επενδύσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης