Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας ξεγέλασε ηλικιωμένη υποδυόμενος τον ηθοποιό - Της πήρε 40.000 δολάρια

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας ξεγέλασε ηλικιωμένη υποδυόμενος τον ηθοποιό - Της πήρε 40.000 δολάρια

Ο άνδρας υποκρινόταν πως είναι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός και ζήτησε χρήματα από τη γυναίκα για να ανταπεξέλθει οικονομικά στη δικαστική διαμάχη με τη Χερντ

depp__1_
Τη φήμη του Τζόνι Ντεπ χρησιμοποίησε κάποιος επιτήδειος για να κερδίσει χρήματα, από μια συνταξιούχο στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, οι Αρχές έλαβαν μια περίεργη καταγγελία από μία γυναίκα στο Σάο Πάολο, η οποία έδωσε πάνω από 200.000 ρεάλ, δηλαδή περίπου 40.000 δολάρια σε έναν άνδρα που προσποιήθηκε ότι είναι ο Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι συζητήσεις τους λάμβαναν χώρα στο διαδίκτυο και αρχικά, περιορίζονταν σε θέματα της καθημερινότητας. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά ξεκίνησε να της παρουσιάζει μια «θλιβερή ιστορία ότι χρειαζόταν χρήματα για κάποιες δικαστικές υποθέσεις, όπου και ενεπλάκη».

Η ιστορία αυτή εξελισσόταν παράλληλα με τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με την Άμπερ Χερντ. «Ενώ της διηγούταν την θλιβερή αυτή ιστορία για την περιουσία του και τα χρήματα που χρειαζόταν, ξεκίνησε ένα ειδύλλιο μεταξύ τους. 'Ελεγε πως μόλις τελειώσει η δικαστική διαμάχη, θα την πήγαινε κάπου να ζήσουνε μαζί», δήλωσε η δικηγόρος του θύματος, Εντουάρντα Τόσι.

«Η πανδημία συνέβαλε στο να πείθεται εύκολα με κάθε ψέμα που έλεγε ο απατεώντας, δεδομένου του συναισθηματικού σοκ που βίωσε. Έψαχνε για μια διέξοδο ή μια αλλαγή ζωής», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η συνταξιούχος υποβλήθηκε ακόμη και σε πλαστική επέμβαση πιστεύοντας ότι θα ζούσε στο Λος Άντζελες με τον νέο της σύντροφο. Ομολόγησε επίσης, ότι πούλησε ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι για να βοηθήσει τον απατεώνα.

Κλείσιμο
Οι συζητήσεις μαζί του έληξαν, όταν ο γιος της αντιλήφθηκε ότι έλειπαν χρήματα από τους λογαριασμούς της και αναζήτησε την αλήθεια.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: B' γύρος για την αντεπίθεση του Κιέβου, βοήθεια-μαμούθ από τις ΗΠΑ


Ιβάν Σβιτάιλο: Ευτυχισμένος στη ζωή και στη σκηνή


Δείτε βίντεο: Κλεμμένη Μασεράτι εκτοξεύεται στον αέρα με 200 χλμ - Ένας νεκρός και δυο τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης