Ο γάμος της Queen Dina και οι πενήντα αποχρώσεις του «κίτρινου»

Ο γάμος της Queen Dina και οι πενήντα αποχρώσεις του «κίτρινου»

Αλλοι γελάνε και άλλοι κλαίνε με τα νούμερα που έρχονται κάθε πρωί και τα στοιχήματα για το ποιος «θα κάνει παρέλαση» άρχισαν να πέφτουν

spiropoulou
Οι επιδόσεις τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου που πέρασε, συζητήθηκαν πολύ. Βοήθησαν φυσικά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα καθώς κάποια εξ αυτών θέλησαν να τσεκάρουν αντιδράσεις προκειμένου να καταλάβουν αν τα μηχανάκια μετρούν σωστά ή κάτι περίεργο συμβαίνει.

Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε για τηλεοπτικό «ξύλο» λόγω της τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή του καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα στοιχεία δείχνουν πως οι άνδρες του δυναμικού κοινού ψηφίζουν «Πέπα, το γουρουνάκι». Pas mal, η Πέπα είναι αξιολάτρευτη.

Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του συναδέλφου, το έκαναν πολλοί και με έξυπνο τρόπο άλλωστε, απλά θα ήθελα να πω πως μέσα σε όλη τη αυτοαναφορικότητα που μας διακρίνει στην τηλεόραση ίσως δεν θα έπρεπε να σπαταλάμε τηλεοπτικό χρόνο για τα νούμερά μας. Η αν θέλουμε ας γίνουμε σαφείς και ας κινηθούμε διαφορετικά σε περίπτωση που νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Επίσης εντύπωση μου προκαλεί ένα γεγονός που παρατηρώ εσχάτως. Ολα αυτά τα χρόνια οι αρνητικές κριτικές μου με έφεραν αντιμέτωπη με πρωτόγνωρη και ανάγωγη αντίδραση εκ μέρους κάποιων παρουσιαστών και παρουσιαστριών που δεν δέχονταν ότι κάνουν κάτι λάθος ή ότι δεν αρέσουν σε όλους. Τώρα μέσα από τις εκπομπές βλέπω ότι ασκείται κριτική από την μία εκπομπή στην άλλη. Θα μου πεις ότι όλοι πλέον έγιναν τηλεκριτικοί. Ναι… Η έτσι νομίζουν. Πάμε παρακάτω.

Πολύς λόγος για το «κίτρινο». Το οποίο όντως σκεπάζει με τις αποχρώσεις του ευρείες τηλεοπτικές επιφάνειες. Ωστόσο επειδή όλα είναι θέμα αισθητικής και νοοτροπίας, ας αφήσουμε τις παλέτες και ας βελτιώσουμε τις σκαλέτες, αγαπητοί συνάδελφοι.

Η δημόσια τηλεόραση είναι δυνατόν να βγάζει δελτία Τύπου όπου γίνεται αναφορά στα διθυραμβικά σχόλια των κοινωνικών δικτύων; Τότε να βγάλει και ένα στο οποίο θα απαντά σε όσα της καταλογίζουν λάθη, ελλείψεις και προχειρότητα στην παραγωγή. Είναι αξιόλογη και αξιοθαύμαστη η προσπάθεια, είναι η καλύτερη σεζόν των τελευταίων χρόνων αναμφισβήτητα. Αλλά χρειάζεται μέτρο και επικοινωνιακή πολιτική με σοβαρότητα.

Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και της ευχόμαστε κάθε ευτυχία και με το καλό το μωράκι της. Διακριτική η διαδικασία και μπράβο γιατί εσχάτως υπάρχουν εγκυμοσύνες που υπερπροβάλλονται σε ανησυχητικό βαθμό…

Μόνο την αναπνοή μας δεν μας έχουν ζητήσει να κρατήσουμε μέχρι να αρχίσει το «Just the two of us»! Ηρεμα, παιδιά, ένα σόου είναι. Μην πάθουμε και τίποτα από το κενό της τέταρτης καρέκλας, αμαρτία είναι.

Κουίζ σημερινό για καλούς και δυνατούς λύτες: σε ποια νέα καθημερινή σειρά μεγάλου καναλιού οι προσλήψεις των ηθοποιών που ερμηνεύουν δεύτερους ρόλους έγινε όχι με οντισιόν ή βιογραφικό αλλά με αριθμό followers στο Instagram;


Ειδήσεις σήμερα:

«Αυτά τα πράγματα είναι αναξιόπιστα» - Ο Κάρολος τα έβαλε ξανά με τα στιλό, δείτε βίντεο

Ξέφυγε ο Τσελίκ: Προς όφελος της Ελλάδας να απαγορεύσει για ένα εξάμηνο να μιλά ο Δένδιας

Η κυβέρνηση της Ανατολικής Λιβύης απειλεί να προσφύγει στα δικαστήρια για να ακυρώσει τις συμφωνίες με την Τουρκία


Νευρικότητα στους Βρετανούς Συντηρητικούς μετά την «κωλοτούμπα» για τη φορολογία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης