Μιχαήλ Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Ο Πέτρος ερωτεύεται πολύ και εγώ το ίδιο, είναι κοινό μας σημείο»

Μιχαήλ Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Ο Πέτρος ερωτεύεται πολύ και εγώ το ίδιο, είναι κοινό μας σημείο»

Ο ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του Πέτρου Καστρινού, ο οποίος ερωτεύεται με πάθος μία μοναχή και παρασύρεται στα μονοπάτια ενός απαγορευμένου έρωτα

Tabakakis__2
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στον ρόλο του στη νέα σειρά.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του Πέτρου Καστρινού, ο οποίος ερωτεύεται με πάθος μία μοναχή και παρασύρεται στα μονοπάτια ενός απαγορευμένου έρωτα.

«Απογορευμένοι έρωτες, όπως αυτός που περιγράφει το «Μαύρο Ρόδο» γοητεύουν το κοινό, γιατί ίσως έχουν κάτι το ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Στην εποχή μας δεν υπάρχουν απαγορευμένοι έρωτες, είναι κάπως ξεπερασμένο όλο αυτό. Ο έρωτας όμως του "Μαύρου Ρόδου" ναι, θα μπορούσε να υπάρξει» είπε αρχικά.

«Το "Μαύρο Ρόδο" είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, εκτός από την βασική πλοκή που είναι ο έρωτας μεταξύ αυτών των δυο ανθρώπων. Έχει πολλές ιστορίες».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ταυτίζεται με τον ήρωά του στο ότι είναι επίμονος μέχρι να καταφέρει τους στόχους του: «Ο Πέτρος ερωτεύεται πολύ και εγώ το ίδιο. Είναι κοινό μας σημείο».

«Το κλίμα με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου στα γυρίσματα είναι τέλειο. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ όμορφη επικοινωνία και ταιριάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε» είπε για τη συμπρωταγωνίστριά του.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός σε συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στην επαγγελματική πορεία του. Αρχικά, πέρασε στη σχολή Οικονομικών Επιστημών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ωστόσο, μετά την είσοδό του στη δραματική σχολή αποφάσισε να αφήσει τις σπουδές στα οικονομικά.

Όσον αφορά στην φετινή παρουσία του στο θέατρο ο ίδιος σημείωσε: «Φέτος αποφάσισα να μην κάνω θέατρο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε εδώ στο «Μαύρο Ρόδο».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnc5j8323jlt)


Το «Μαύρο Ρόδο» είναι η μεταφορά του ομώνυμου best seller της Ελένης Καπλάνη με σκηνοθέτη τον έμπειρο Κώστα Αναγνωστόπουλο και σεναριακή επιμέλεια του Γιώργου Κρητικού, που ανέλαβε την πρόκληση να ζωντανέψει το πολύκροτο βιβλίο. Το καστ αποτελείται από ηθοποιούς που ξανασυναντιούνται μετά τις «Άγριες Μέλισσες» (Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Ελένη Καρακάση, Σοφία Σεϊρλή), ταλαντούχους νέους (Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Ευθαλία Παπακώστα, Νίκος Κουκάς κ.ά.) και πολλούς ακόμα αγαπημένους όπως ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Λουκία Παπαδάκη, η Μυρτώ Αλικάκη, η Ηλέκτρα Νικολούζου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Όλοι δουλεύουν πυρετωδώς με ενθουσιασμό για να ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες, ενώ, χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Διδασκάλου (Ηγουμένη Φιλαρέτη) και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου (Ελισάβετ) έζησαν αρκετές μέρες σε ένα μοναστήρι για να αντλήσουν στοιχεία για τον ρόλο τους.

Μαύρο Ρόδο | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται


Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν στην Πράγα με τους κανόνες Ευρώπης και Ελλάδας

Τραγωδία στην Ινδονησία: Πρώτα πέθαναν δυο αστυνομικοί και μετά ρίξαμε τα δακρυγόνα, λένε οι αρχές

Νέος κρατικός προϋπολογισμός με φιλόδοξους στόχους και αστάθμητους παράγοντες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης