Τον λόγο που αποφάσισε να μη βαφτίσει τις κόρες του, αποκάλυψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.
Ο πρώην ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση του με τη θρησκεία και την απόφασή του να μη βαφτίσει τις κόρες τους, τη 15χρονη σήμερα, Ζωή και τη 13χρονη Σόφη.
«Το ότι πιστεύω στον Θεό, δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσω στα παιδιά μου την ελευθερία να διαλέξουν όποια θρησκεία τους αρέσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε στη συνέχεια, δεν μπορεί να επιβάλλει στις κόρες του τα δικά του πιστεύω, απλά και μόνο επειδή ο ίδιος είναι χριστιανός.
«Δεν τις κρατάω μακριά από την εκκλησία, αλλά δεν θα τους επιβάλλω εγώ ποια θρησκεία θα ακολουθήσουν στη ζωή τους. Αν βέβαια, θέλουν να ακολουθήσουν κάποια θρησκεία», εξήγησε.
«Είδα τις προάλλες ένα πολύ ωραίο γκράφιτι, όπως ανέβαινα στον Κηφισό. Έλεγε "God save us from religion". Καταλαβαίνεις», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.