Γιώργος Μαυρίδης: Το «Asia Express» και η υπόσχεση που έδωσε στον γιο της Κρίστη Καθάργια

Γιώργος Μαυρίδης: Το «Asia Express» και η υπόσχεση που έδωσε στον γιο της Κρίστη Καθάργια

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο γνωστός tattoo artist

mavridis__1__2
Με αφορμή την πρεμιέρα του «Asia Express» το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, με την αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργια.

Ο γνωστός tattoo artist ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί τη σύζυγό του κι ανέφερε τους λόγους που επέλεξε εκείνη για να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του και όχι τον κολλητό του.

Όπως εξήγησε, προτίμησε να δείξει στην αγαπημένη του όσα έχει δει ο ίδιος, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, παρά να κερδίσει το έπαθλο. Ωστόσο, αποκάλυψε και την υπόσχεση που έδωσε στον γιο της, λίγο πριν αναχωρήσουν.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Πριν περίπου 1 χρόνο όταν με πήραν τηλέφωνο να μου προτείνουν το Asia express δεν περίμενα ότι θα ήταν κάτι τόσο δύσκολο. Καταρχας θα έπρεπε να διαλέξω το ταίρι μου, να πάρω τον κολλητό μου και να πάω για την νίκη, η να επιλέξω το κοριτσι μου και να ζήσω μια μαγική εμπειρία μαζί της. Διαλέξα λοιπόν να πάρω μαζί μου το κοριτσι μου γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αποβάλλω από μέσα μου τον ανταγωνισμό και να το απολαύσω, χωρίς να με νοιάζει το έπαθλο. Ήθελα πάρα πολύ να της μεταδώσω όλα αυτά τα ωραία που έχουν δει τα μάτια μου ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και έχοντας γίνει ενα με τους ντόπιους, ήθελα να δει ότι εχω δει, να νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και να ζήσει ότι εχω ζήσει για να τα θυμάται σε όλη της την ζωή. Ξεκίνησα λέγοντας ότι για μένα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ήταν γιατί είχα μια τεράστια ευθύνη. Ταξιδεύοντας τον κόσμο τα μάτια μου είδαν άπειρα πράγματα και καταστάσεις που κάποιες φορές γίνοντουσαν πολύ επικίνδυνες. Έχοντας λοιπόν μαζί μου την σύντροφό μου θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι θα την επιστρέψω πίσω στο σπίτι της, όπως την πήρα, έτσι λοιπόν φεύγοντας υποσχέθηκα σε ένα μικρό παιδί ότι θα του φέρω πίσω την μητέρα του ευτυχισμένη, υγιή και γεμάτη εμπειρίες. Για να το πετύχω αυτό θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι το βράδυ πριν κοιμήθει θα είναι ασφαλής, δεν θα της επιτεθεί κάποιο άγριο ζώο, θα είναι στεγνή και δεν θα την πιάνει η βροχή και το σημαντικότερο να έχει φάει. Όταν χρειαστει κάποιος να κουραστεί αυτός θα είμαι εγω, αν χρειαστεί κάποιος να χτυπήσει αυτός θα είμαι εγώ. Και σε περίπτωση που κάποιος γίνει επικίνδυνος να βρει μπροστά του εμένα. Με λίγα λόγια το μισό μου κεφάλι έπαιζε ενα παιχνίδι και το άλλο μισό έλεγχε καθε ανάσα της. Στην πορεία του παιχνιδιού θα καταλάβετε το ποσό δύσκολο ήταν και γιατί κάποια ζευγάρια αποχώρησαν. Καλη αρχή και καλή επιτυχία σε όλους, εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους, οποίοι και αν είναι αυτοι. Εγω τον δικό μου τον πέτυχα! "Αν θέλεις να πας γρήγορα, πηγαίνεις μόνος σου, αν θέλεις να πας μακρυά πηγαίνεις με παρέα "(Νάσος Γαλακτερος)».

Δείτε τη δημοσίευσή του: 



Ειδήσεις σήμερα:

Η βασίλισσα της Δανίας δείχνει τον δρόμο στον Κάρολο: Θα αφαιρέσει τίτλους από Χάρι και Μέγκαν;

ΕΕ σε Πούτιν: «Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ τις παράνομες προσαρτήσεις από τη Ρωσία»

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης