Ελένη Ψυχούλη: «Δεν θεωρώ ότι οι σχέσεις είναι απαραίτητες, είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου»

Ελένη Ψυχούλη: «Δεν θεωρώ ότι οι σχέσεις είναι απαραίτητες, είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου»

Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για την ανατροφή του γιου της και την προσωπική της ζωή

psixouli
Δηλώσεις παραχώρησε η Ελένη Ψυχούλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, αλλά και την ανατροφή του γιου της.

Η δημοφιλής μαγείρισσα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Εμείς» και αποκάλυψε πως οι σχέσεις δεν είναι το μεγάλο της «φόρτε».

Αρχικά, αναφέρθηκε στο μεγάλωμα του γιου της και τις αρχές που ακολουθεί. «Φρόντισα να τον μεγαλώσω σωστά με όλα τα λάθη που έκανα, εκατομμύρια λάθη. Υπήρχε όμως, μια γραμμή. Να σέβεσαι το παιδί σου και τον κάθε άνθρωπο που αγαπάς. Όταν σέβεσαι, δεν παρεμβαίνεις. Δεν ονειρεύεσαι για τον άλλο, δεν κάνεις πλάνα. Τον αφήνεις στην ησυχία του και ακούς. Όχι πάντα αυτά που σου λέει, αλλά την ψυχή του», είπε χαρατηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn8y6zqaust5)

Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις, η Ελένη Ψυχούλη δήλωσε πως δεν είναι το κατάλληλο άτομο για να μιλήσει για κάτι τέτοιο. «Είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος να πει για σχέσεις, αλλά πιστεύω ότι ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα», είπε.

«Να μην ψάχνεις κινητά, να μην ψάχνεις στο μυαλό του άλλου κι εκεί που δεν θέλει, να μην ψάχνεις γενικά και να μπορείς να δίνεις. Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις είναι το φόρτε μου. Επίσης, έχω να πω, ότι όσο γερνάω δεν ξέρω τίποτα. Για τις σχέσεις δεν έχω ιδέα και δεν ξέρω καμία συνταγή επιτυχίας», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε κλείνοντας, με βάση την πείρα της έχει καταλήξει πως οι σχέσεις δεν είναι απαραίτητες στη ζωή ενός ανθρώπου.

«Μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικοί έρωτες. Ας πούμε, εγώ συνειδητοποίησα πολύ μεγάλη ότι είμαι τρελά ερωτευμένη με τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή. Όσο κακό κι αν ακούγεται αυτό. Επειδή με αγαπάω τόσο πολύ και με βρίσκω τόσο ιδανική για εμένα και τόσο ακατάλληλη και δύσκολη για οποιονδήποτε άλλο, μπορώ να τους καταλάβω», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νέος καβγάς on air στον ΣΚΑΪ - Τους παράτησαν οι παρουσιαστές

Ο κυκλώνας Ίαν χτυπά με μανία τη Φλόριντα: Eικόνες ασύλληπτης καταστροφής

Μια ανάσα από τα €400 ανά μεγαβατώρα η τιμή του ρεύματος στον «απόηχο» του Nord Stream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης