Ελένη Ψυχούλη: «Είμαι από τα outsider της τηλεόρασης, αλλά τουλάχιστον είμαι αληθινή»

Ελένη Ψυχούλη: «Είμαι από τα outsider της τηλεόρασης, αλλά τουλάχιστον είμαι αληθινή»

Τι είπε για την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στον Βόλο αλλά και για τον γιο της

Eleni_Psixouli
Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στη μετακόμιση της στον Βόλο, παραδέχτηκε πως ήταν μια υπερπροστατευτική μητέρα και ζήτησε συγγνώμη από τον γιο της για τα λάθη που έκανε στο μεγάλωμά του.

Μιλώντας για την απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μείνει στον Βόλο είπε: «Πρέπει να αγαπήσεις τόσο πολύ ένα μέρος, που να πεις εγώ εδώ θέλω να μείνω. Πλέον μου είναι πολύ δύσκολο να έρθω στην Αθήνα».

«Το χέρι του παιδιού μου νομίζω το άφησα στα 15 από το φόβο μου ότι θα το κλέψουν. Εκεί τα παιδιά βγαίνουν και παίζουν μονά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αγχωθώ αν είμαι καλή μανά. Είμαι άνθρωπος και αποδέχομαι το λάθος μου. Μου είχε πει κάποτε ο γιος μου «αρκεί να είσαι μανά για να είσαι κατηγορουμένη. Ο γονιός είναι και παιδεμός. Έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου όταν άνοιξε τη πόρτα και βγήκε και άρχισε να έρχεται στις τρεις και στις τέσσερις. Έχω φίλους δεν χρειάζομαι και το παιδί μου. Το παιδί μου χρειάζεται μάνα και αυτός έχει φίλους. Όπως το παιδί το εκπαιδεύεις στα πάντα πρέπει να το εκπαιδεύσεις και στις σχέσεις», πρόσθεσε η Ελένη Ψυχούλη.

Μιλώντας για την τηλεόραση είπε: «Έκανα πολλές διαφορετικές καριέρες τις οποίες επειδή ήταν επιλογή μου όλες τις πέτυχα μέχρι που άρχισα να βαριέμαι. Έχουμε αμέτρητες ευκαιρίες αρκεί να μην πεθάνουμε νωρίς. Μπορούμε τη ζωή μας να την επανεφευρίσκουμε ανά πάσα στιγμή. Θα ήθελα να μην χάσω τη περιέργεια μου για τα πράγματα και τις διαφορετικές εκδοχές ζωής που θα μπορούσα να ζήσω. Είμαι από τα outsider της τηλεόρασης, αλλά τουλάχιστον είμαι αληθινή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci1p3kahi7o1)
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Παγώνη: Κανείς δεν αποκλείει να υπάρξει μια νέα παραλλαγή

Δολοφονία Μακρή: Σήμερα ξεκινά η δίκη - Εκτέλεσαν τον βασικό μάρτυρα 7 μέρες πριν!

Από τη Σερ μέχρι την Γκουίνεθ Πάλτροου: Πέντε σελέμπριτι που «τρόλαραν» τον έγγαμο βίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης