MEGA Stories: Κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 00:10
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου επιστρέφει με ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας
Όλοι έχουμε μια ιστορία να διηγηθούμε. Μια ιστορία που μας έχει σημαδέψει, μια ιστορία που θέλουμε να θυμόμαστε, μια ιστορία που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.
Για τρίτη χρονιά η Δώρα Αναγνωστοπούλου αναζητά, αφουγκράζεται και δίνει βήμα σε ιστορίες που αξίζει να ακουστούν.
Σε ιστορίες φτιαγμένες από τα υλικά της αληθινής ζωής με κέντρο τον άνθρωπο. Σε ιστορίες που συνθέτουν τον τρόπο που ζούμε αλλά και σε εκείνες που διαμορφώνουν το εγγύς μέλλον. Σε ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας αλλά και σε ιστορίες οραματιστών, επιστημόνων, επιδραστικών ανθρώπων του πνεύματος και καλλιτεχνών. Σε ιστορίες καθημερινής ζωής αλλά και σε εκείνες που άφησαν εποχή κι έγιναν σημείο αναφοράς για όλους μας.
Το «MEGA STORIES» για τρίτη χρονιά βρίσκει αυτές τις ιστορίες, τις ακούει, τις ερευνά και τις αναδεικνύει. Στην αληθινή, ανθρωποκεντρική τους διάσταση. Γιατί οι άνθρωποι, είμαστε οι ιστορίες μας.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events