Στη Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ματ Ντίλον, για τις ανάγκες της νέας ταινίαςόπου θα πρωταγωνιστήσει.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Πήλιο και συγκεκριμένα στο Τρίκερι και το λιμάνι της Αγίας Κυριακής, ενώ θα συνεχιστούν και στις Κόττες για τους επόμενους δύο μήνες.
Πρόκειται για την ταινία με τίτλο «Haunted Heart», με τον Φερνάντο Τρουέμπα να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο, το οποίο έγραψε μαζί με τον Ράιλεντ Γκραντ.
Στο «Haunted Heart» μαζί με τον Ντίλον συμπρωταγωνιστούν και οι Αίντα Φολτς και Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο.
Το Newspaper.gr δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το σημείο των γυρισμάτων στο λιμάνι της Αγίας Κυριακής.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το TheNewspaper.gr
Το «Haunted Heart»
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το «Haunted Heart» θα είναι ένα θρίλερ, που ακολουθεί την Άλεξ, η οποία πιάνει δουλειά σε ένα εστιατόριο ως σερβιτόρα. Παρά το γεγονός ότι κέρδισε γρήγορα την καρδιά του Ενρίκο, ερωτεύεται τον διευθυντή εστιατορίου Μαξ, αλλά ο Ενρίκο αρχίζει να ανακαλύπτει ανησυχητικές ενδείξεις για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Μαξ. Ειδήσεις σήμερα:
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.