Grimes: Δεν θα μπορούσα να αγοράσω σπίτι για τα παιδιά μου, αν δεν ήταν ο Έλον Μασκ

Grimes: Δεν θα μπορούσα να αγοράσω σπίτι για τα παιδιά μου, αν δεν ήταν ο Έλον Μασκ

H εκκεντρική καλλιτέχνιδα αποκάλυψε πως η ίδια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει σπίτι στο Τέξας για τα παιδιά της, οπότε δέχτηκε βοήθεια από τον πρώην σύντροφό της

grimes
Μπορεί η Grimes να έχει χωρίσει πλέον με τον Έλον Μασκ, όμως σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον πατέρα των δύο της παιδιών.

Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα έκανε ένα tweet στον προσωπικό της λογαριασμό, αναφορικά με την αύξηση των τιμών των κατοικιών στο Τέξας. «Συμπολίτες μου από το Τέξας! Οι αναφορές μας μπορεί να φαίνονται άχρηστες, αλλά σας εγγυώμαι ότι οι τοπικοί πολιτικοί τις λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους», έγραψε αρχικά και ζήτησε από το κοινό να συγκεντρώσει υπογραφές κατά της αύξησης των τιμών.

«Παρακαλώ, υπογράψτε για να μειώσετε το κόστος στέγασης στο Ώστιν. Υπάρχει αποτελεσματική νομοθεσία ήδη, αλλά χρειαζόμαστε και δημόσια υποστήριξη», συμπλήρωσε.

Παρά τις καλές της προθέσεις όμως, υπήρχαν κι εκείνοι οι χρήστες που έσπευσαν να την κατηγορήσουν στα σχόλια πως δεν μπορεί να μιλάει για αύξηση τιμών, όταν βρίσκεται σε τόσο καλή οικονομική κατάσταση και δεν επηρεάστηκε καν. Ωστόσο, η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει, λέγοντάς πως «αν δεν είχε τον Έλον Μασκ στο πλευρό της, τα δύο της παιδιά δεν θα είχαν σπίτι». «Πρώτα από όλα, δεν είχα ποτέ την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ένα σπίτι στο Όστιν για τα παιδιά μου, χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά τους, που είναι ΤΡΕΛΟΣ, γιατί είμαι απλά μια καλλιτέχνης», απάντησε.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεύτερον. Αυτές δεν είναι οι απόψεις μου. Απλώς συμφώνησα να βοηθήσω μερικούς πραγματικούς εμπειρογνώμονες».

Απ' ότι φαίνεται όμως, η Grimes δεν είναι η μόνη που υποστηρίζει οικονομικά ο Έλον Μασκ, λόγω των παιδιών τους. Ο δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε πρόσφατα ότι αυτός και ο αδερφός του, Κίμπαλ παρείχαν οικονομική υποστήριξη στον πατέρα τους, Έρολ από τότε που «ξέμεινε από χρήματα» πριν από δεκαετίες.

Η 33χρονη μουσικός και ο Έλον Μασκ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον X-A-Xii Musk και την  Exa Dark Sideræl ή για συντομία, 'Y'. Μάλιστα, η μικρή τους κόρη  ήρθε στον κόσμο κάτω από άκρα μυστικότητα τον Δεκέμβριο, μέσω παρένθετης μητέρας.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Grimes επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο παιδί του δισεκατομμυριούχου. Ο γιος τους γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Το ζευγάρι του έδωσε το, τουλάχιστον ασυνήθιστο, όνομα X Æ A-Xii. (το σύμβολο Æ αντιστοιχεί στην «τέφρα» δηλαδή Ash, το Χ προέρχεται από το αρχικό γράμμα του ονόματος Xavier, ενώ το A-12 αναφέρεται στο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Lockheed , γνωστότερο ως Archangel δηλαδή Αρχάγγελος - Xavier Ash Archangel)

Από την άλλη μεριά, το όνομα της κόρης τους ήταν εμπνευσμένο από τον όρο «exaFLOPS», που είναι «η ικανότητα να εκτελείς 1 πεντοσεπτομύριο πράξεις σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή ανά δευτερόλεπτο» για να τονίσει την σημασία της «ταχύτητας», ενώ το δεύτερο όνομά της, Dark, σχετίζεται με την αγάπη της Grimes για το σκοτάδι και το άγνωστό σκοτεινή ύλη και «το άγνωστο».


Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Ο 30χρονος «Έσκο», οι ληστείες, η απαγωγή γιου δημοσιογράφου και τα μοιραία λάθη

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει για την «κόλαση» της Φαίης

Καβγάς στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Πάλι κουταμάρες λες», «είσαι αγενέστατος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης