Έρος Ραμαζότι: Η αποθέωση, οι selfies και το απρόσμενο ντουέτο

Έρος Ραμαζότι: Η αποθέωση, οι selfies και το απρόσμενο ντουέτο

Σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο ο Ιταλός ερμηνευτής τα έδωσε όλα για κάτι παραπάνω από δυο ώρες, «έπαιξε» τρελά με το κοινό και στο τέλος κάλεσε τον Ρέμο στη σκηνή για ένα ντουέτο-έκπληξη

Eros_Exof
Η νεαρή κοπέλα με το μαύρο φόρεμα που καθόταν στην πρώτη σειρά, μάλλον δεν πίστευε στα μάτια της όταν ο Έρος Ραμαζότι κατέβηκε από την σκηνή, πλησίασε τραγουδώντας και την σήκωσε όρθια για να χορέψουν, μέσα σε μια θύελλα χειροκροτημάτων.

Το άγχος της γι’ αυτή την αυθόρμητη προσέγγιση, δεν την άφησε:να χορέψει μαζί του παρά για λίγα δευτερόλεπτα πριν καθίσει στην θέση της, σε ένα βράδυ Τρίτης που τα είχε όλα στο κατάμεστο Ηρώδειο για την sold out συναυλία του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή.

Ναι η φωνή του δεν είναι αυτή που έχουν αγαπήσει οι φανατικοί του θαυμαστές, όμως ο Έρος τα έδωσε όλα, συνεπικουρούμενος από μια καλοκουρδισμένη μπάντα, με κορυφαίο τον ντράμερ Έρικ Μουρ, έναν από τους καλύτερους μουσικούς στον κόσμο.

Ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του προς το τέλος μιας βραδιάς που τα είχε όλα, με τον ίδιο να κατεβαίνει από την σκηνή και να ανεβαίνει μέσα στον κόσμο, βγάζοντας selfies και μοιράζοντας χαμόγελα.

Γονάτισε μιλώντας για το Ηρώδειο, λέγοντας πόσο συγκινημένος είναι που τραγουδάει στο αρχαίο θέατρο και τραγούδησε ακόμη και το «No woman, no cry» του Bob Marley μαζί με το κοινό που είχε εκστασιαστεί και τον αποθέωνε.

Στο αναμενόμενο encore κάλεσε στην σκηνή τον κολλητό του φίλο Αντώνη Ρέμο, για να ερμηνεύσουν μαζί ένα ντουέτο, με τον Έλληνα τραγουδιστή να το αποδίδει αναπάντεχα καλά στην Ιταλική γλώσσα.

Αυτός ήταν και ο επίλογος μιας βραδιάς που ο Έρος Ραμαζότι απέδειξε ότι το έχει ακόμη, αφού υπήρχαν ανάμεσα στο κοινό άνθρωποι που ταξίδεψαν από το Μεξικό στην Αθήνα για να τον ακούσουν live στο αρχαίο θέατρο να ερμηνεύει το «Un altra te», με ζευγάρια να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου και να το σιγοψυθιρίζουν.

Δείτε βίντεο από τη συναυλία του Έρος Ραμαζότι 
Στο Ηρώδειο ο Έρος Ραμαζότι 3
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης