Ο Έρος Ραμαζότι στη Μύκονο

Ο Έρος Ραμαζότι στη Μύκονο

Στο νησί των ανέμων για διακοπές βρίσκεται από σήμερα ο διάσημος Ιταλός τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια το επισκέπτεται ανελλιπώς

ramazzoti
Ήταν ένα καλοκαιρινό βράδυ του περσινού Ιούλη όταν εμφανίστηκε στα Ματογιάννια ο Ιταλός τραγουδιστής Έρος Ραμαζότι, συνοδευόμενος από έναν σωματοφύλακα.

Χαλαρός όσο δεν παίρνει στις διακοπές του σταμάτησε ουκ ολίγες φορές, για να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν, πριν πάει για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Lio.

Εκεί έκλεψε τα φλας, ενώ πάνω από δέκα εντυπωσιακές γυναίκες του έδωσαν τον αριθμό του τηλεφώνου τους σε χαρτάκι, εκεί που απολάμβανε το πρόγραμμα και την Μυκονιάτικη νύχτα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο ερμηνευτής του «Un antra te» έρχεται σταθερά κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο, την οποία αγάπησε από το 2017, τότε που εμφανίστηκε στην συναυλία του Ρέμου στην Ψαρού.

Αυτό το γεγονός στάθηκε και η αρχή της φιλίας του με τον έλληνα ερμηνευτή, ο οποίος τον φιλοξενεί στην κατοικία που διατηρεί στο νησί των ανέμων.

eros_insta
Η ανάρτηση του Έρος Ραμαζότι στο Instagram
Κλείσιμο


Ο Ραμαζότι φτάνει -αν δεν έχει ήδη αφιχθεί- σήμερα και θεωρείται σίγουρο ότι θα παραμείνει στο νησί τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες, αφού πλέον έχει αποκτήσει και έναν κύκλο γνωριμιών.

Έχοντας ορμητήριο το νησί, ο Ιταλός τροβαδούρος αναμένεται να ταξιδέψει για τριήμερα και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων και σε κάποια από αυτές τις εξορμήσεις, θα είναι πιθανόν μαζί και ο Ρέμος με την σύζυγο του Υβόννη.


ramazzoti_1
Ο Έρος Ραμαζότι σε παλαιότερη επίσκεψη στη Μύκονο
ramazzoti_2
Ο Έρος Ραμαζότι σε παλαιότερη επίσκεψη στη Μύκονο



Ειδήσεις σήμερα:

«Ήρθα με μία βάρκα στην Ελλάδα και μας πήγαν στη Μόρια» - Ο αριστούχος Ιρανός πρόσφυγας μιλά για τη ζωή του και τις Πανελλαδικές


Καμία αναφορά από Ερντογάν στο ΝΑΤΟ για «αποστρατιωτικοποίηση» των ελληνικών νησιών


Ο Τσιτσιπάς «αποκάλυψε» πως χτενίζεται επί 20 λεπτά και βάζει… ελαιόλαδο και ρίγανη στα μαλλιά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης