Σασμός:  Ο Μιχάλης Αεράκης δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Σασμός:  Ο Μιχάλης Αεράκης δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ο «παπά-Μιχάλης» φωτογραφίζεται με την «Καλλιόπη» και τον «Λευτέρη»

erakis_sasmos
Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός» και οι πρωταγωνιστές μοιράζονται στα social media μερικά στιγμιότυπα από όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

Ο Μιχάλης Αεράκης αναρτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τους συμπρωταγωνιστές του στο Instagram. Αυτή τη φορά ο «παπα-Μιχάλης» της σειράς, πόζαρε στην κάμερα με τη Μαρία Τζομπανάκη, την «Καλλιόπη» και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τη νέα προσθήκη της σειράς.

Δείτε τα στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram

aerakis7297_2
tzompanaki287_2
 

Ο ρόλος του Γιώργου Γεροντιδάκη στον «Σασμό»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, υποδύεται τον Λευτέρη Ορφανό στον νέο κύκλο της σειράς και μίλησε για αυτό στο περιοδικό Τηλεθεατής.

«Μου άρεσε σαν ιδέα αλλά και το γεγονός της συμμετοχής σε μια σειρά για να ανακατευτεί η τράπουλα. Να δώσεις ότι μπορείς σε μια επιτυχημένη σεζόν που έκανε ο Σασμός την περασμένη χρονιά. Σε συνδυασμό, λοιπόν, με όλα αυτά, το ταξίδι φαντάζει πολύ όμορφο. Διαβάζοντας και το ρόλο του Λευτέρη Ορφανού, θεώρησα ότι είναι ένα πολύ ωραίο βήμα. Ένας άνθρωπος που θα έχει ρόλο και εξέλιξη μέσα στο χρόνο που θα βρίσκεται η σειρά. Θα έχει λόγο, θα παλέψει και ο ίδιος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, δυστυχώς. Αλλά είναι ένας ρόλος που ξέρει να κινείται πολύ καλά στο χώρο που βρίσκεται» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη, αποκάλυψε στοιχεία του χαρακτήρα του «Λευτέρη Ορφανού»:

«Θα δούμε τον Λευτέρη Ορφανό άλλες φορές να είναι ψυχρός κι άλλες απόλυτα επαγγελματίας, με ότι συνεπάγεται. Ο Ορφανός επηρεάζεται από την προσωπική του ιστορία. Είναι ένας ανοιχτός ρόλος και ανάλογα με την εξαιρετική βοήθεια των συναδέλφων μου θα μπορέσει να αναπτυχθεί» είπε.



Ειδήσεις σήμερα

Ανατρέπουν τους ισχυρισμούς της 13χρονης για βιασμό τα λόγια της μητέρας - «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ήμουν μονίμως στο σπίτι»

H ΑΑΔΕ σφραγίζει πρατήριο καυσίμων λόγω παραποίησης του συστήματος εισρoών - εκροών

Στα 44.775 τα κρούσματα κορωνοϊού σε μία εβδομάδα - 97 οι θάνατοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης