GNTM: «Είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα», είπε το τρανς μοντέλο

GNTM: «Είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα», είπε το τρανς μοντέλο

«Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε», είπε η Έβελυν

Trans_Evelyn
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι οντισιόν του νέου κύκλου του GNTM και στόχος είναι να βρεθεί το επόμενο κορυφαίο μοντέλο που θα κάνει καριέρα στο χώρο. Η Έβελυν από την Κύπρο εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε ως trans.

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι. Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά μου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε», εξομολογήθηκε η Έβελυν.

GNTM 5 |  Η audition της Έβελυν -  Επεισόδιο 3

Ειδήσεις σήμερα:

Μπλόκο Πούτιν, μετά το φιάσκο: «Σφραγίζει» ο ρωσικός στρατός τη συνοριακή γραμμή με τη Γεωργία


Νέες δημοσκοπήσεις: Η κυβέρνηση αφήνει πίσω τη ζημιά από τις παρακολουθήσεις και προσεγγίζει την αυτοδυναμία


Ζαν Ιμπέρ: Ο διάδοχος του Ντικάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης