GNTM 5: Τα δάκρυα της Καγιά για την Ουκρανή, το τρανς μοντέλο και ο καυγάς των κριτών - Δείτε βίντεο

GNTM 5: Τα δάκρυα της Καγιά για την Ουκρανή, το τρανς μοντέλο και ο καυγάς των κριτών - Δείτε βίντεο

Οι φωνές της Σοφίας Χατζηπαντελή στους υπόλοιπους κριτές για την Κύπρια, οι δυσκολίες της Εβελίν στην αποδοχή του φύλου της και η Κάτια από την Ουκρανία που... θα φτάσει μέχρι τέρμα

τρανς2
Συνεχίζονται οι οντισιόν του νέου κύκλου του GNTM και στόχος είναι να βρεθεί το επόμενο κορυφαίο μοντέλο που θα κάνει καριέρα στο χώρο.

Η Κάτια με καταγωγή από την Ουκρανία κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές τόσο με τη φυσική ομορφιά της όσο και το χαρακτήρα της. Η ίδια εργάζεται ήδη ως μοντέλο και στέλνει χρήματα στην οικογένειά της στην Ουκρανία, που δοκιμάζεται με τον πόλεμο. Η αποφασιστικότητα που έδειξε να φτάσει στον τελικό για να συνεχίσει να βοηθά την οικογένειά της και να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο, δημιούργησε μία συγκινητική ατμόσφαιρα μέσα στο πλατό.

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε τόσο πολύ, που ξέσπασε σε δάκρυα: «Είναι ότι πιο σοβαρό και συγκινητικό έχει πει κάποιος εδώ. Με συγχωρείς. Η μεγαλοσύνη σου κι η αγάπη σου για την οικογένειά σου και την πατρίδα σου με συγκινεί πολύ. Είσαι μοντελάρα, γενναιόδωρη, μεγάλος άνθρωπος κι είμαι σίγουρη ότι θα φέρεις την αδερφή σου. Θα το κερδίσεις και θα το πας μέχρι τέρμα»

GNTM 5 |  Η audition της Κάτιας -  Επεισόδιο 3



Η Έβελιν από την Κύπρο εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε ως trans.

Κλείσιμο
«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.

Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά ου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn6jv2yv6mg9)



H Ειρήνη από την Κύπρο πήγε στον διαγωνισμό για να κυνηγήσει το όνειρό της ωστόσο, τους τελευταίους 8 μήνες βιώνει ένα μεγάλο πένθος, αφού έχασε τον πατέρα της από κορονοϊό όπως είπε. Η 18χρονη κοπέλα όταν μίλησε για εκείνον στους κριτές δεν άντεξε και λύγισε. Με δάκρυα στα μάτια είπε ότι ο μπαμπάς της ήταν ο πιο μεγάλος της θαυμαστής.

«Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα!» είπε η Ειρήνη.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να την πάρει μία μεγάλη αγκαλιά.

Η Ειρήνη συγκέντρωσε 3 «Ναι» αλλά «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία ξέσπασε, αντιδρώντας πως η Κύπρια διαγωνιζόμενη που είχαν μπροστά τους δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες Κύπριες κοπέλες, ενώ ο Γιώργος Καράβας κι η Βίκυ Καγιά έλεγαν το αντίθετο. Αυτή η άποψη έκανε την Σοφία Χατζηπαντελή να βγει εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να σηκωθεί από τη θέση της και να βγει εκτός πλατό. Όταν επέστρεψε, συνέχισε σε πιο έντονο ύφος και μάλιστα τα έβαλε με τον Τάσο Σοφρωνίου, φωνάζοντας πως δεν την αφήνει να ολοκληρώσει την πρότασή της και το σκεπτικό της. Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου έφυγαν από τις θέσεις τους ενώ η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την ηρεμήσει.

GNTM 5 |  Η audition της Ειρήνης -  Επεισόδιο 3




Ειδήσεις σήμερα

Μηταράκης: «Βρέχει βάρκες στον Έβρο; Δεν ξέρω πώς οι 38 βρήκαν μία βάρκα»

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ευρυτανία με τη 48χρονη - Νοσηλεύτηκε με κακώσεις λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί

«Δεν είναι η Ελλάδα η χώρα που απειλεί με casus belli» απάντησε ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης