Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε ηΛάουρα Νάργες, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της.
Μαζί με τον σύντροφό της,Χρήστο Σαντικάι αποχώρησε χαμογελαστή από το μαιευτήριο και μαζί πήραν τον δρόμο προς το σπίτι τους.
Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία, τώρα που υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Μιλώντας στις κάμερες των δημοσιογράφων, που εντόπισαν τη Λάουρα Νάργες έξω από το μαιευτήριο, εκείνη δήλωσε: «Είναι η μέρα που θα πάμε σπίτι. Ξεκινάει κι επίσημα, ένας πολύ σημαντικός, όμορφος, νέος κύκλος στη ζωή μας. Είμαστε μια μικρή οικογένεια. Το θέλαμε τόσο πολύ».
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn65bngh1ztd)
Στη συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Ανυπομονούσα για αυτόν τον ρόλο. Της μαμάς. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Όταν κράτησα το παιδί μου στην αγκαλιά, τρελάθηκα».
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.