H Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Μιλάνο με τη παρέα της για την Εβδομάδα Μόδας και δημοσιεύει συνεχώς εικόνες από τη διαμονή τους.
Ωστόσο, στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε, η instagrammer φάνηκε ενοχλημένη με κάποια σχόλια που της στέλνουν, επειδή εμφανίζει την κοιλιά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.
Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ».
Η instagrammer διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ανυπομονεί εξίσου για τη γέννηση του γιου τους.
Σε μία πρόσφατη ανάρτηση στο Ιnstagram η Ιωάννα Τούνη παρατήρησε τις αλλαγές στο σώμα της και δεν μπορεί να πιστέψει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της: «23 weeks pregnant – Και η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.