Τομ Μπρέιντι: Η Ζιζέλ μετακόμισε αλλά εκείνος έχει ακόμα ελπίδες - «Θέλει να έρθει στον αγώνα του»

Τομ Μπρέιντι: Η Ζιζέλ μετακόμισε αλλά εκείνος έχει ακόμα ελπίδες - «Θέλει να έρθει στον αγώνα του»

Την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να βρεθεί το μοντέλο στον αγώνα που θα παίξει την Παρασκευή, αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του - Θεωρεί ότι θα τα ξαναβρούν πολύ σύντομα

gisele-tom
Παρά τις φήμες που τους θέλουν χώρια και το γεγονός ότι η Ζιζέλ Μπούντχεν μετακόμισε στη Βοστώνη για να «ζήσει τη ζωή της», ο Τομ Μπρέιντι εξακολουθεί να έχει ελπίδες για τον γάμο τους.

Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στα γήπεδα και ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας την Κυριακή, εναντίον των Green Bay Packers, στο πλαίσιο της 23ης σεζόν του NFL.


Ωστόσο, πέρα από τη χαρά που νιώθει που θα βρεθεί ξανά ανάμεσα στους συμπαίκτες του, φαίνεται πως υπάρχει κάτι που τον απασχολεί.

Όπως αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του στο Page Six: «Η Ζιζέλ παρακολουθεί κυρίως τους αγώνες που παίζει εντός έδρας. Ο Τομ ελπίζει ότι θα βρίσκεται εκεί την Κυριακή, μαζί με τα παιδιά τους».

Ανέφερε μάλιστα, πως και η ομάδα του Τομ Μπρέιντι θέλει το ίδιο για εκείνον. Άλλωστε, η ψυχολογία του θα παίξει βασικό ρόλο στον αγώνα. «Η Ζιζέλ στο παρελθόν είχε αφήσει ξανά τον Τομ, μετά από κάποιους καβγάδες. Όταν ηρεμούσαν τα πράγματα όμως, επέστρεφε. Μιλάνε αυτή την περίοδο, αλλά μόνο για τα παιδιά», αναφέρει η ίδια πηγή, προσθέτοντας πως «ο Τομ ελπίζει να συμφιλιωθούν σύντομα».

Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, το ζευγάρι περνάει μια πολύ δύσκολη φάση αυτό το διάστημα και για αυτόν τον λόγο, ζει χωριστά. Πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε πως «αντιμετωπίζουν συζυγικά ζητήματα» και θέλουν να περάσουν χρόνο μόνοι τους.

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», είχε δηλώσει το μοντέλο σε συνέντευξή της στο Elle.



Βέβαια, δικαιολόγησε την απόφασή της να μετακομίσει μακριά από τον σύζυγό της, υποστηρίζοντας πως θέλει πλέον, να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και να επιστρέψει στον χώρο της μόδας. Η ίδια πηγή όμως, που μίλησε στο CNN εξηγεί πως «η απόφαση του Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει στα γήπεδα δεν άφησε ευχαριστημένη τη Ζιζέλ, καθώς τον ήθελε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά τους».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, με τη Ζιζέλ να «ανακουφίζεται», καθώς θα μπορούσε επιτέλους να αφιερωθεί στην οικογένειά του. Όπως φαίνεται όμως, η «χαρά» της δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο θρύλος του NFL αποφάσισε να συνεχίσει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης