Κάνιε Γουέστ: Η δημόσια συγγνώμη του στην Καρντάσιαν - «Ο Θεός με καλεί να γίνω πιο δυνατός»

Κάνιε Γουέστ: Η δημόσια συγγνώμη του στην Καρντάσιαν - «Ο Θεός με καλεί να γίνω πιο δυνατός»

«Αυτή είναι η μητέρα των παιδιών μου και θέλω να της ζητήσω συγγνώμη για το άγχος και την απογοήτευση που της προκάλεσα» ανέφερε ο ράπερ σε συνέντευξή του 

kanye-kim
Ο Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Κιμ Καρντάσιαν.

Ο γνωστός ράπερ μίλησε στην εκπομπή «Good Morning America» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του και τον τρόπο που της έχει φερθεί σήμερα.

Όπως είναι γνωστό, όλο αυτό το διάστημα, ο Κάνιε δεν αντιμετώπιζε με τον καλύτερο τρόπο τη διάσημη τηλεπερσόνα και ειδικότερα, όταν εκείνη ξεκίνησε να βγαίνει με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ράπερ απειλούσε τον σύντροφό της μέσω των social media, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να δημιουργήσει ολόκληρο βιντεοκλίπ, στο οποίο φαίνεται να του επιτίθεται και τελικά, να τον «σκοτώνει».

The Game, Kanye West - Eazy (Official Music Video)

Αφού η Κιμ χώρισε με τον κωμικό ηθοποιό, ο ράπερ φαίνεται πως «ηρέμησε» και τώρα, της ζητάει δημόσια συγγνώμη για το άγχος που της προκάλεσε. Άλλωστε, εκείνη του είχε ζητήσει πολλές φορές να σταματήσει τις επιθέσεις στον Ντέιβιντσον, τονίζοντάς του πως δημιουργεί ένα επικίνδυνο περιβάλλον τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά τους.

«Αυτή είναι η μητέρα των παιδιών μου και θέλω να της ζητήσω συγγνώμη για το άγχος και την απογοήτευση που της προκάλεσα. Ο Θεός με καλεί να γίνω πιο δυνατός» είπε ο Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ενώ πρόσθεσε πως: «Ωστόσο, υπάρχει και κάποιος άλλος που δεν θα έπρεπε να προκαλεί τέτοιες αγχωτικές καταστάσεις».

Όπως φάνηκε στη συνέχεια της κουβέντας, το υπονοούμενο του ράπερ προοριζόταν για την πεθερά του, Κρις Τζένερ, την οποία κι έχει κατηγορήσει πολλές φορές δημόσια για τις πράξεις της.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, επανήλθε στην Κιμ Καρντάσιαν και δήλωσε πως θα ήθελε να την κρατάει πλέον, ψύχραιμη, προκειμένου να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά τους σωστά, μιας και εκείνος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει έντονα ψυχικά προβλήματα. Υπενθυμίζεται πως έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

«Χρειάζομαι αυτό το άτομο να είναι λιγότερο αγχωμένο και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο και πιο υγιές μυαλό. Και να είναι όσο πιο ήρεμη γίνεται, για να μπορεί στο τέλος της ημέρας να μεγαλώσει σωστά αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο Κάνιε Γουέστ.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, την 9χρονη Νορθ, τον 6χρονο Σέιντ, τον 4χρονο Σικάγο και τον 2χρονο Ψαλμ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης