Τρίσταν Τόμπσον: Λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του γιου του, βγαίνει με μοντέλο του Only Fans

Τρίσταν Τόμπσον: Λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του γιου του, βγαίνει με μοντέλο του Only Fans

Η Κλόε Καρντάσιαν μοιράζεται με το κοινό της φωτογραφίες του γιου τους κι εκείνος συνεχίζει την άστατη ζωή - Εθεάθη με την σταρ του OnlyFans, Χουανίτα

tristan-thompson__1_
Λίγες ώρες αφού η Κλόε Καρντάσιαν ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους, τον οποίο απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας, ο Τρίσταν Τόμπσον εμφανίστηκε με μία νέα παρουσία στο πλευρό του.

Παρόλο που δεν έφτασε μαζί της στη συναυλία του Τζακ Χάρλοου στο The Nice Guy του δυτικού Χόλιγουντ, ο γνωστός μπασκετμπολίστας εθεάθη να αποχωρεί από εκεί με μία εντυπωσιακή γυναίκα.


Πρόκειται για τη Χουανίτα, όνομα αρκετά γνωστό στην πλατφόρμα του OnlyFans. Ο άσος του ΝΒΑ και η 24χρονη αποχώρησαν μαζί, με τους παπαράτσι να καταφέρνουν να απαθανατίσουν τη γυναίκα να μπαίνει στο SUV του.

Κλείσιμο
Ο Τόμπσον είναι γνωστός για την άστατη ζωή του. Λίγο καιρό πριν, εθεάθη στη Μύκονο να απολαμβάνει τις διακοπές του, αλλά και την παρέα μιας μυστηριώδους γυναίκας, της οποίας η ταυτότητα παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Ενώ ήταν ζευγάρι με την Κλόε Καρντάσιαν, είχε απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο με τα σκάνδαλα που προκαλούσε. Οι φορές που υπήρξε άπιστος δεν ήταν λίγες και φυσικά, αποτέλεσαν τον λόγο του χωρισμού του από τη διάσημη τηλεπερσόνα.

Το «κερασάκι στην τούρτα» φυσικά, δεν ήταν άλλο από τον «παράνομο» δεσμό του με τη Μάραλι Νίκολς, με την οποία τελικά, απέκτησε ένα παιδί. Όσο κι αν προσπάθησε να πείσει τον κόσμο -και την Κλόε- ότι δεν είναι ήταν εκείνος ο πατέρας, το τεστ DNA «μίλησε».




Ειδήσεις σήμερα:

Μαχσά Αμινί: «Φλέγεται» το Ιράν - Πώς ξεκίνησε και πώς φούντωσε η «επανάσταση των γυναικών»


Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης χώρισε με τον σύζυγό του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αρένα» το Twitter για την fake υποψηφιότητά του με τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης