Μπραντ Πιτ: Κυκλοφόρησε σειρά περιποίησης δέρματος με λάδι από το κτήμα που είχε με τη Τζολί

Μπραντ Πιτ: Κυκλοφόρησε σειρά περιποίησης δέρματος με λάδι από το κτήμα που είχε με τη Τζολί

Πρόκειται για το Château Miraval, για το οποίο έχει ξεσπάσει μεγάλη δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους

pitt_skincare
Όλο και αυξάνονται τα επιχειρηματικά πλάνα του Μπραντ Πιτ από τότε που χώρισε με την Αντζελίνα Τζολί.

Ο Χολιγουντιανός σταρ δραστηριοποιείται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως η μόδα, η τέχνη και η παραγωγή κρασιών. Αυτή τη φορά, ο σταρ του «Bullet Train» έκανε τη διαφορά, μιας και λανσάρει προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

Εκείνο, ωστόσο, που το κάνει διαφορετικό είναι ότι το λάδι που χρησιμοποίησε για τη νέα σειρά των προϊόντων, είναι από το πολυσυζητημένο κτήμα που είχε με τη Τζολί, το Château Miraval.

Πρόκειται για το κτήμα της Προβηγκίας από την οικογένεια Περίν, την οικογένεια Πίτερς και τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος τρέχει την Τζολί στα δικαστήρια.


Τα σταφύλια, καθώς και το ελαιόλαδο που παρασκευάζεται εκεί είναι τα βασικά συστατικά της νέας σειράς, η οποία απευθύνεται και σε άνδρες και σε γυναίκες.

Μιλώντας για το νέο επιχειρηματικό του σχέδιο, ο Πιτ είπε στη βρετανική Vogue : «Θυμάμαι πως όταν διάβασα για τα οφέλη των φλοιών σταφυλιών στην υγεία, ήταν κάτι που θέλαμε να ερευνήσουμε.

Αλλά η αρχική ιδέα, επιστρέφει σε αυτό το μέρος [Miraval]. Είναι απλά εμποτισμένο με δημιουργικότητα και είναι τόσο γόνιμο. Φτιάχνουμε ελαιόλαδο, τρούφες και μέλι εδώ».

Μπορεί το κτήμα να αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκείνον, αλλά στα παρασκήνια, ο Μπραντ και η Αντζελίνα εξακολουθούν να βρίσκονται σε μια νομική διαμάχη για το ακίνητο.

Η δικαστική διαμάχη για το Château Miraval

Κι αυτό επειδή η τελευταία πούλησε πριν από λίγους μήνες το μερίδιό της σε ιταλική οινοποιία η οποία ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη, ενώ υπήρχε όρος που έλεγε ότι σε περίπτωση που επιθυμεί να πουλήσει, τον πρώτο λόγο θα είχε ο Πιτ.

Ο ηθοποιός που είχε παθιαστεί με το κτήμα της Προβηγκίας, από την πρώτη στιγμή προσπάθησε - τέσσερις τουλάχιστον φορές - να αγοράσει το μερίδιο της πρώην συζύγου του.

Κάθε φορά όμως που έφτανε μια ανάσα από το κλείσιμο του deal, η Τζολί απλά δεν υπέγραφε και ανέβαζε την τιμή σε ένα μπρα ντε φερ που κράτησε μήνες. Αυτή η ιστορία θα απασχολήσει την Αμερικανική ΔΙακιοσύνη και τη Τζολί για καιρό, αφού ο Μπραντ Πιτ δεν φαίνεται πρόθυμος να τα παρατήσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Χάος στο Ιράν, αναφορές για τουλάχιστον 11 νεκρούς - «Έπεσε» το ίντερνετ

«Ο Πούτιν φλερτάρει ξανά με τη ζοφερή προοπτική ενός πυρηνικού πολέμου» - Άμεση ανάλυση Guardian

Στο αρχείο η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τον Άρειο Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης