Μαύρο Ρόδο: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Καρύταινα

Μαύρο Ρόδο: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Καρύταινα

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο MEGA

Mavro_rodo
Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του πολιτιστικού συλλόγου της Καρύταινας, του ιστορικού χωριού της ορεινής  Αρκαδίας, στο Facebook, δημοσιεύτηκαν εικόνες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς «Μαύρο Ρόδο», που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο. 

Οι ηθοποιοί και η παραγωγή της νέας σειράς του MEGA βρέθηκαν στο γραφικό χωριό, που έχει χτιστεί γύρω από το ομώνυμο φράγκικο κάστρο, που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821 ως ορμητήριο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ο οικισμός διακρίνεται ιδιαίτερα για το μεσαιωνικό του χαρακτήρα, που του προσδίδουν το κάστρο, οι βυζαντινές  εκκλησίες κξαι τα αμφιθεατρικμά πετρόκτιστα σπίτια. Με αφορμή το σενάριο του «Μαύρου Ρόδου» που βασίζεται στη ζωή των καλογριών, οι σκηνές πραγματοποιήθηκαν με φόντο το όμορφο ελληνικό χωριό και τον ποταμό Λούσιο, όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ της σειράς. 

Στη δημοσίευση του πολιτιστικού συλλόγου «Κοινόν Καρυτινών» με τίτλο «Η Καρύταινα και πάλι στο προσκήνιο!!!!!» και τις τέσσερις φωτογραφίες που δίνουν μία μικρή γεύση από όλα όσα πρόκειται να παρουσιαστούν στη σειρά, αναφέρεται: «Την Καρύταινα με τη φυσική ομορφιά, τα πετρόκτιστα κτίρια,τα τοξωτά γεφύρια,τα γραφικά σοκάκια, τα γάργαρα ορμητικά νερά των ποταμών της, τους φιλόξενους κατοίκους της επέλεξε η εταιρεία «Ι.Κ. Κινηματογραφικές τηλεοπτικές παραγωγές» έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τις επιτυχημένες σειρές Άγριες Μέλισσες, Σασμός, κ.α».

«Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν στην Καρύταινα τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Μαύρο Ρόδο", η οποία θα προβάλλεται από το Mega την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρύταινας, κος. Ιατρόπουλος Πέτρος επέτρεψε την λήψη πλάνων στην πλατεία του χωριού, στους δημοτικούς δρόμους και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού μας κι ήταν δίπλα στους υπεύθυνους της παραγωγής διαθέσιμος να βοηθήσει σε ότι του ζητηθεί. Παράλληλα ο πολιτιστικός σύλλογος "Κοινόν Καρυτινών" είναι αρωγός, συμπαραστάτης και παρών και στη συγκεκριμένη προσπάθεια η οποία συμβάλλει στην προβολή και αναβάθμιση του τόπου μας».

«Όλα τα μέλη της παραγωγής, οι τεχνικοί, οι ηθοποιοί κτλ. είναι άνθρωποι με ευγένεια ψυχής. Με σεβασμό στον τόπο, την ιστορία του, τους κατοίκους και τους επισκέπτες, με ταπεινότητα και διάθεση συνεργασίας έκαναν τα πρώτα γυρίσματα, εδώ στην Καρύταινα. Θα ξαναέρθουν κι άλλες φορές ώστε να πάρουν πλάνα και να κάνουν γυρίσματα κι άλλες εποχές του έτους. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους περιμένουμε ξανά με ανυπομονησία».

Δείτε τη δημοσίευση και τις φωτογραφίες 

Η Καρύταινα και πάλι στο προσκήνιο!!!!! Την Καρύταινα με τη φυσική ομορφιά, τα πετρόκτιστα κτίρια,τα τοξωτά γεφύρια,τα...

Posted by Κοινον Καρυτινων on Wednesday, September 21, 2022
Κλείσιμο

MavroRodo__1_
MavroRodo__2_
MavroRodo__3_
MavroRodo__4_
Η υπόθεση της σειράς
Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Δείτε το τρέιλερ 
Μαύρο Ρόδο | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχσά Αμινί: «Φλέγεται» το Ιράν - Πώς ξεκίνησε και πώς φούντωσε η «επανάσταση των γυναικών»


Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης χώρισε με τον σύζυγό του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αρένα» το Twitter για την fake υποψηφιότητά του με τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης