Φράνσις Αντετοκούνμπο: «Θαυμάζω την ταπεινότητα του Γιάννη»

Φράνσις Αντετοκούνμπο: «Θαυμάζω την ταπεινότητα του Γιάννη»

Ο αδερφός του Έλληνα MVP, μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Δείτε το βίντεο 

Fransis
Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του μίλησε τόσο για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, όσο και για τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» ο αδερφός του Έλληνα MVP, σχολίασε και το δύσκολο ξεκίνημα της οικογένειας από την Αφρική.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στις καλοκαιρινές του περιοδείες είχε μαζί του στην μουσική σκηνή τον Φράνσις Αντετοκούνμπο, μια συνεργασία, την οποία είχαν ανακοινώσει μέσω social media: «Είναι μια σπουδαία εμπειρία να δουλεύεις με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είναι ο θρύλος του παιχνιδιού! Είναι ευκαιρία να μάθω κάποια πράγματα από εκείνον και το βρήκα σπουδαία εμπειρία». 

Μιλώντας για τη μουσική του και κάνοντας λόγο για τα μηνύματα που επθυμεί να περάσει στο κοινό του: «Κάνω ραπ. Θέλω να τους μιλήσω για την ειρήνη, την αγάπη και θέλω να είναι θετικός, να εκπέμπω θετική ενέργεια. Η επίτευξη του ονείρου μου, δεν ήταν κάτι εύκολο. Όλοι μας μαχόμαστε για κάτι. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα».

Ακόμα ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην νέα ταινία «Rise», στην οποία περιγράφεται η ζωή της οικογένειας: «Είναι μία σπουδαία ιστορία με ταπεινό ξεκίνημα και με δύσκολη αρχή. Στο τέλος η ταινία θέλει να σου πει, να παραμείνεις θετικός.Να ακούς τους γονείς σου, να είσαι ταπεινός και να κοιτάς τους στόχους σου. Ο ουρανός είναι το όριο».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο Φράνσις Αντετοκούνμπο σχολίασε το ξεκίνημά τους από την Αφρική: «Έτσι είναι ζωή. Τα ωραία πράγματα δεν έχρονται εύκολα». 

Κλείσιμο
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι θαυμάζει στον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανέφερε: «Όχι επειδή είναι αδερφός μου αλλά θαυμάζω την ταπεινοφροσύνη του. Είναι ταπεινός και δεν είναι εγωιστής. Θέλει να μαθαίνει συνέχεια.Παρόλο που τα έχει καταφέρει πολύ καλά, θέλει να συνεχίζει να μαθαίνει πράγματα. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας του».

Ακόμα ο Φράνσις Αντετοκούνμπο αποκάλυψε και τη συμβουλή που του έχει δώσει ο αδερφός του: «Να είμαι αφιερωμένος και προσηλωμένος στο στόχο μου. Να μάχομαι για αυτό που κάνω. Είναι η καλύετρα συμβουλή που θα μπορούσα να έχω»

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn2ojg8elxa9)

Ειδήσεις σήμερα:

Γκάλοπ Pulse: Αυξημένο προβάδισμα ΝΔ, κυριαρχία Μητσοτάκη στο κέντρο

Αναβρασμός στη Ρωσία και διεθνής συναγερμός μετά την «επιστράτευση» Πούτιν

Διαψεύδει η Βόρεια Κορέα ότι πούλησε όπλα στη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης