Φράνσις Αντετοκούνμπο: «Αν δε θέλει μία χώρα να μας κρατήσει ας μας γυρίσει ειρηνικά πίσω, μη μας σπρώχνει μακριά»

Φράνσις Αντετοκούνμπο: «Αν δε θέλει μία χώρα να μας κρατήσει ας μας γυρίσει ειρηνικά πίσω, μη μας σπρώχνει μακριά»

«Η ιστορία των Αντετοκούνμπο, της οικογένειάς μου, κάνει τους ανθρώπους, να κοιτάξουν πίσω και να καταλάβουν ότι είμαστε όλοι ίσοι», δήλωσε ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων - Δείτε το βίντεο της συνέντευξής του

Antetokoumpo125
Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία “Rise” για την οικογένεια του. Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε ο τραγουδιστής της οικογένειας και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. 

«Από την ταινία, ο κόσμος μπορεί να καταλάβει ότι τίποτα στη ζωή δεν έρχεται εύκολα. Πρέπει να παλέψεις, να δουλέψεις σκληρά, να πιστέψεις στον εαυτό σου. Εάν ακούσεις τους στίχους του τραγουδιού μου «Rise», είναι σχεδόν παρόμοια ιστορία με αυτή της ταινίας. Μεγάλωσα με τους παππούδες μου, τους θεωρώ πραγματικούς μου γονείς. Είναι επίσης, πολύ καλοί μαζί μου, ποτέ δεν ένιωσα περίεργα, γιατί οι γονείς μου δεν ήταν μαζί μου. Οι παππούδες μου είναι εξαιρετικοί άνθρωποι», δήλωσε αρχικά.
ANtetokoumpo_159
Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο ίδιος μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Ελλάδα: «Ήρθα και εγώ στην Ελλάδα όταν μπόρεσα. Αισθάνθηκα χαρούμενος που επανασυνδέθηκα με την οικογένειά μου, ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Η ιστορία των Αντετοκούνμπο, της οικογένειάς μου, κάνει τους ανθρώπους, να κοιτάξουν πίσω και να καταλάβουν ότι είμαστε όλοι ίσοι. Πρέπει να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα κατάλληλο πλάνο για τους μετανάστες. Αν δε θέλει μία χώρα να μας κρατήσει ας μας γυρίσει ειρηνικά πίσω, μη μας σπρώχνει μακριά», πρόσθεσε μιλώντας για το ζήτημα της μετανάστευσης.

«Θα έδινα όλη τη φήμη μου πίσω προκειμένου να γυρίσει ο πατέρας μου. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, γιατί από κει που κατάγομαι, στην Αφρική συγκεκριμένα, οι άνθρωποι προτιμούν το συγκεκριμένο άθλημα από το μπάσκετ. Η μουσική είναι αυτό που αγαπώ και γι’ αυτό την προτιμώ. Με τα αδέρφια μου παίζουμε φιλικά μπάσκετ. Φυσικά τα αδέρφια μου είναι πρωταθλητές! Στο τραγούδι, κερδίζω εγώ!», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στο επεισόδιο βίας, που εκτυλίχθηκε στα Mad Video Music Awards μεταξύ δύο γνωστών τράπερς, ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, καταδίκασε κάθε μορφή βίας: «Το είδα το περιστατικό, ήμουν εκεί. Ήταν πολύ άσχημο για εμένα όλο αυτό. Θα τους συμβούλευα να ωριμάσουν, και να αφήσουν τις διαφορές τους, να κάνουν ειρήνη. Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο είναι ένας ειρηνοποιός!».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: 
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl5v62hv34wh)


Ειδήσεις σήμερα

Εκρήξεις στο Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, τουλάχιστον 3 νεκροί

Επεισόδια στα Ιλίσια ύστερα από αντιρατσιστική συναυλία - Δείτε βίντεο

Καύσωνας με υψηλές θερμοκρασίες και μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας την Κυριακή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης